Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Σε επαναληπτικό οδηγήθηκαν Πανιώνιος, Καβάλα


Μανιάτης και Ορούμα σε φάση από τον αγώνα Καβάλα-πανιώνιος Στη Νέα Σμύρνη θα λύσουν τις διαφορές τους Πανιώνιος και Καβάλα, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ και στα 21 εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης που ξεκίνησε την Τετάρτη και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, λόγω του πλημμυρισμένου αγωνιστικού χώρου.

Το παιχνίδι την Πέμπτη ξεκίνησε από το 69', όπου και είχε σταματήσει την Τετάρτη μετά από απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης, Μιχάλη Ντάκου. Στα 21 λεπτά που παίχτηκαν η Καβάλα είχε τη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία με κεφαλιά του Ντιέ στο 86', ύστερα από σέντρα του Ντιέ, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρας λίγο πάνω από το δοκάρι του Ανδριόλα.

Διαιτητής: Μιχάλης Ντάκος (Ξάνθης)

ΚΑΒΑΛΑ (Ααντ ντε Μος) : Ιτάνζ, Γκβοζντένοβιτς, Σιόντης (52' Παβίσεβιτς), Ντουγκλάο, Μουρ, Ντιέ, Ντικρόκ, Ονουάτσι, Μεντί, Ορούμα (46' Σόσιν), Σουλτανίδης (25' Ρινκόν).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Παράσχος) : Ανδριόλας, Μανιάτης (63' Νικολάου), Γιόνσον, Λάτκα, Όμο, Σκούφαλης, Ριέρα (89' Τσότσαλιτς), Κουμορτζί, Γουνδουλάκης (46' Μπουβάλ), Σιόβας, Κοντοές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: