Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Κύπελλο hellas online: Νέο ραντεβού για Καβάλα-Πανιώνιο

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Νέο ραντεβού θα δώσουν σήμερα(17:00) ο διαιτητής Ντάκος με τους παίκτες της Καβάλας και του Πανιωνίου στο "Ανθή Καραγιάννη", ωστόσο είναι πιθανό τελικά τα υπόλοιπα 21 λεπτά του προημιτελικού μαζί με τις όποιες καθυστερήσεις, να πάρουν νέα αναβολή.

Οι καιρικές συνθήκες που οδήγησαν τον "άρχοντα" του παιχνιδιού σε διακοπή στο 69' της αναμέτρησης και ενώ οι δύο ομάδες ήταν στο 0-0, δεν έχουν βελτιωθεί και πλέον αν διαπιστωθεί ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί ο αγώνας την Πέμπτη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

Μάλιστα από τη στιγμή που το παιχνίδι ήταν ισόπαλο και αν δεν υπάρξει νικητής όταν διεξαχθεί και το υπόλοιπο μέρος της αναμέτρησης, τότε θα γίνει επαναληπτικός στη Νέα Σμύρνη.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του επαναληπτικού αγώνα, ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι, ενώ το εκτός έδρας γκολ δεν θα υπολογίζεται διπλό.

Η αποστολή του Πανιωνίου μάλιστα είχε κάνει κράτηση σε ξενοδοχείο μόνο για την Τετάρτη αλλά τελικά βρέθηκε λύση και διανυκτέρευσε στην πόλη, περιμένοντας πλέον αν θα υπάρξει συνέχεια στο παιχνίδι την Πέμπτη.

Οι δύο ομάδες δεν αγωνίζονται το Σάββατο για το πρωτάθλημα αλλά την Κυριακή με την Καβάλα να ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο να φιλοξενεί στη Νέα Σμύρνη τον Ηρακλή, ωστόσο η αναβολή αυτή σίγουρα ήρθε για να επιβαρύνει την προετοιμασία τους για τα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: