Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΑΕΛ: Επιχείριση τόνωση της ψυχολογίας


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Το βάρος στην ψυχολογική ανάταση έχει ρίξει στις τελευταίες προπονήσεις της ΑΕΛ ο Μαρίνος Ουζουνίδης, προσπαθώντας να αποφορτίσει τους παίκτες του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Ξάνθη.

Το παιχνίδι στα "Πηγάδια" το ερχόμενο Σάββατο (16:45 ΝΕΤ), είναι ίσως ένα από τα 2-3 κρίσιμα ματς που θα κρίνουν τον στόχο της παραμονής για τους βυσσινί.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνωρίζει καλά πως οι παίκτες του είναι πιεσμένοι, και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να τους αποφορτίσει.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως και ο ίδιος υπήρξε ποδοσφαιριστής στο παρελθόν, και γνωρίζει πως η ψυχολογία είναι το νούμερο ένα σε έναν αθλητή.

Μάλιστα κατά την διάρκεια των τελευταίων προπονήσεων, ο 42χρονος τεχνικός είχε αρκετές συνομιλίες με τους παίκτες του, θέλοντας έτσι να κάνει πιο ευχάριστο το κλίμα στα αποδυτήρια.

Στα καλά νέα, όσο αφορά το ματς με την Ξάνθη, είναι η επιστροφή του Παναγιώτη Κατσιαρού, που ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπωρούσε. Από εκεί και πέρα ο Βελάσκο έκανε ατομικό πρόγραμμα, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: