Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΣ Γιάννινα: Νυχτοπερπατήματα για Αράς


Επιμέλεια: Δ.Μ.

"Τσακωτό" έκαναν οι άνθρωποι του ΠΑΣ τον Σαλίμ Αράς, που παραβίασε το ωράριο ξενυχτώντας σε νυχτερινό κέντρο. Τα είπε ο παίκτης με Αναστόπουλο και είναι στο χέρι της διοίκησης να αποφασίσει το μέλλον του.

"Kι αν κάνω άστατη ζωή, δικός μου είναι λογαριασμός", φαίνεται να σκέφτηκε ο Αλγερινός άσος του ΠΑΣ Γιάννινα και είπε να διασκεδάσει σε νυχτερινό κέντρο των Ιωαννίνων.

Βέβαια για κακή του τύχη κάποια μάτια των είδαν και το... σφύριξαν στη διοίκηση του "Άγιαξ", με αποτέλεσμα ο Σαλίμ Αράς να κινδυνεύει με βαριά καμπάνα από την διοίκηση της ομάδας, που ούτως η άλλως δεν έχει μείνει ευχαριστημένη με την όλη του παρουσία.

Ο ίδιος είχε τετ-α-τετ στην προπόνηση με τον Νίκο Αναστόπουλο, που θέλησε να μάθει από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή του τι συνέβη, με τον Αράς να εξηγεί πως νόμιζε ότι μπορούσε να βγει, με δεδομένο ότι είχε ρεπό την επόμενη ημέρα.

Πλέον είναι στα χέρια της διοίκησης το τι μέλη γενέσθαι, χωρίς να μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις.

Σε περίπτωση δε που τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων που υποβλήθηκε (σ.σ. όπως και όλη η ομάδα), δεν είναι τα αναμενόμενα, τότε ίσως δούμε και πιο... δραστικά μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: