Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Μια εβδομάδα διορία στην Πόρτσμουθ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Μια εβδομάδα διορία έδωσε στην Πόρτσμουθ το δικαστήριο, για να αποδείξει πως μπορεί να αποπληρώσει τα χρέη προς το δημόσιο και τις ομάδες.

τις 17 Φεβρουαρίου θα φανεί αν η Πόρτσμουθ θα γίνει η πρώτη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που θα μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης, με ότι και αν σημαίνει αυτό.

Το ανώτατο δικαστήριο έδωσε επτά περίπου ημέρες στην διοίκηση των Πομπέις, έτσι ώστε να φέρουν τον ισολογισμό της εταιρίας, όπως και έγγραφα που θα αποδεικνύουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, το όνομα του, τα έσοδα και τα έξοδα, όπως και τις οφειλές προς τρίτους.

Αυτό το χρονικό διάστημα ίσως αποδειχθεί σωτήριο για την Πόρτσμουθ, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, υπάρχουν δυο περιπτώσεις επιχειρηματιών που θέλουν να επενδύσουν στην προβληματική εταιρία.

Όπως και να έχει, αν σε επτά ημέρες η διοίκηση της Πόρτσμουθ δεν βρει τουλάχιστον 16 εκ. ευρώ για να κλείσει τις "μαύρες τρύπες" που έχουν δημιουργηθεί, τότε δύσκολα θα γλυτώσει από την εκκαθάριση που είναι πιθανό να σημαίνει και τον υποβιβασμό της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: