Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Μάντσεστερ Γ.: Το "δολοφονικό" τάκλιν του Νάνι


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Συγχαρητήρια έδωσε ο Φέργκιουσον στους παίκτες του που αν και με 10 παίκτες για 60 λεπτά, όχι μόνο κράτησαν το 1-1, αλλά παραλίγο να κλέψουν και τη νίκη εναντίον της Άστον Βίλα στο Βίλα Παρκ.


Όλα έγιναν στα πρώτα 45 λεπτά. Δυο γκολ, μια κόκκινη κάρτα και πολλές φάσεις. Πρωταγωνιστής ωστόσο (αρνητικός), ήταν ο Πορτογάλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νάνι, που άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες για 60 λεπτά.

Ο 23χρονος μέσος, στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης έκανε "δολοφονικό" τάκλιν στον Στίλιαν Πετρόφ της Άστον Βίλα, με αποτέλεσμα να αναγκάσει τον διαιτητή της αναμέτρησης Πίτερ Γουόλτον, να τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Παρόλα αυτά οι "κόκκινοι διάβολοι" κράτησαν το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου, έχοντας μάλιστα και ευκαιρίες για να κλέψουν τη νίκη από τους γηπεδούχους.

Με δηλώσεις του ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Άλεξ Φέργκιουσον, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές τους χαρακτηρίζοντας τους ως του "τέλειους δέκα".

"Δεν μπορώ να βρω λόγια για τους παίκτες μου. Τα παιδιά δούλεψαν σκληρά μέσα στο γήπεδο και τα έδωσαν όλα. Ήμασταν καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Θέλαμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και μπορούσαμε να το πετύχουμε, αφού είμαστε σε καταπληκτική φόρμα".

Όσο αφορά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Νάνι είπε:

"Ήταν σίγουρα αποβολή. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: