Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Τζεμπούρ: "Είμαι σε σούπερ κατάσταση"


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ενθουσιασμένος με την φυσική του κατάσταση, δήλωσε ο Ραφίκ Τζεμπούρ σε ΜΜΕ της πατρίδας του. "Βρήκα τα πατήματα μου". Καμία εξέλιξη με την περιβόητη υπογραφή Νοτιά στο συμφωνητικό Αδαμίδη - Παππά - Νοτιά.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του μίλησε ο Ραφίκ Τζεμπούρ σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ενόψει των υποχρεώσεων της εθνικής της χώρας του.

Ο αλγερινός άσος δήλωσε στον Radioalgerie: "Είμαι σε σούπερ κατάσταση. Προπονούμαι σκληρά και παίζω κανονικά. Ξαναβρήκα τα πατήματά μου και τη φόρμα μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγωνιστική μου κατάσταση, η οποία θα βελτιώνεται με δεδομένο πως πλησιάζει τόσο το φιλικό με τη Σερβία όσο και το Παγκόσμιο Κύπελλο".

Καμία εξέλιξη με το συμφωνητικό

Τα δημοσιεύματα συνεχίζονται σχετικά με την μη υπογραφή του Νίκου Νοτιά στο συμφωνητικό το οποίο έχει συντάξει ο Αδαμίδης, σχετικά με την επόμενη μέρα της ΑΕΚ στα διοικητικά. Οι μέρες περνάνε και η Ένωση κοντεύει να μπει στο ρεκόρ γκίνες ως η μοναδική εταιρεία που δεν έχει πρόεδρο και ενεργό διοικητικό συμβούλιο εδώ και περίπου 3 μήνες!

Το σίγουρο είναι πως ο κόσμος έχει βαρεθεί όλα αυτά τα παιχνίδια στην πλάτη του και στην πλάτη της ΑΕΚ και φυσικά όλη αυτή η αβεβαιότητα μεταφέρεται από τη διοίκηση στον κόσμο και το αγωνιστικό τμήμα. Ο δικέφαλος διασύρεται από τα παιχνίδια των μετόχων που εδώ και τόσους μήνες δεν μπορούν να βγάλουν έναν πρόεδρο.

Και το αστείο στην όλη υπόθεση συνεχίζεται με πρωτοσέλιδα του τύπου "Έρχεται ο μάνατζερ του Μπλάνκο για ανανέωση" τη στιγμή που και να έρθει ο μάνατζερ, πρόεδρος μέχρι 15 Μαρτίου δεν θα υπάρχει. Ας ελπίσουμε πως όλα αυτά θα "τελειώσουν" το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Στην Αθήνα ο Αδαμίδης

Από το βράδυ της Παρασκευής, ο Σταύρος Αδαμίδης βρίσκεται στην Αθήνα και αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά τον κρίσιμο αγώνα με τον Άρη.

Ο "εν δυνάμει", μέχρι και την Τρίτη (23/02) θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα και αναμένεται να προχωρήσει και κάποιες διαδικασίες (βλέπε εξελίξεις με το συμφωνητικό) προκειμένου όταν θα ξαναεπιστρέψει στην Ελλάδα να είναι για μόνιμη εγκατάσταση(ελπίζουμε).

Δεν υπάρχουν σχόλια: