Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Μουρίνιο: «Ψεύτες όσοι λένε για μένα και τη Ρεάλ Μαδρίτης»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο γνωστός… Μουρίνιο έκανε πάλι την εμφάνιση του στα μίντια και αυτή τη φορά… θύματά του ήταν η Γιουβέντους, η Ρόμα αλλά και οι δημοσιογράφοι που τον… στέλνουν στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα των «μερένχες» από τη Λιόν με 1-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο «special one» κατηγόρησε τη «Γιούβε» για τα σφυρίγματα που παίρνει ενώ χαρακτήρισε τη Ρόμα ως… πανούργο σύλλογο.

«Γίνεται πολύ κουβέντα για το τι έκαναν στη Φιορεντίνα στο ματς με την Μπάγερν, αλλά γιατί να στρουθοκαμηλίζουμε; Η πραγματικότητα είναι πως στην Ιταλία υπάρχει μόνο μια ομάδα που παίρνει πέναλτι 25 μέτρα έξω από την περιοχή…» είπε ο προπονητής της Ίντερ, υπονοώντας προφανώς το πέναλτι που δόθηκε στους «μπιανκονέρι» στον αγώνα με την Τζένοα για το καμπιονάτο.

Όμως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν στάθηκε μόνο στην ομάδα του Τσίρο Φεράρα. Σειρά είχε η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, Ρόμα. «Ήμουν από τους λίγους που ποτέ δεν έπαψαν να σέβονται τη Ρόμα, καθώς έχει μεγάλους παίκτες. Επίσης όμως είναι ένας… πανούργος σύλλογος που σε κάθε μεταγραφική περίοδο κλαίγεται ότι δεν έχει λεφτά για να πάρει ποδοσφαιριστές, αλλά στη συνέχεια λένε «όχι» σε όσους προσπαθήσουν να αγοράσουν κάποια από τα αστέρια της».

Ο εκ των κορυφαίων προπονητών της Ευρώπης στάθηκε και στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αναλαμβάνει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παρά το γεγονός ότι η «βασίλισσα» πλησίασε στους δύο βαθμούς την Μπαρτσελόνα, η ήττα από τη Λιόν σε συνάρτηση με την κάκιστη εμφάνιση της, έφερε πάλι τον Μουρίνιο ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Πελεγκρίνι. Ο προπονητής των πρωταθλητών Ιταλίας, ωστόσο, έδειξε αγανακτισμένος με τα όσα γράφονται στην Ισπανία.
«Κάποιοι δημοσιογράφοι είναι ψεύτες και εφευρίσκουν ιστορίες, αλλά δεν θα μπω σε αυτό το παιχνίδι. Δεν έχω μάθει να λειτουργώ έτσι. Σπανίως δίνω συνεντεύξεις ούτε συνηθίζω να εμφανίζομαι στην τηλεόραση. Για την ακρίβεια, θα μιλάω μόνο πριν από τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Τσέλσι» είπε αναλυτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: