Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Mπαπτίστα: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από τη Ρόμα»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Το όνομά του είχε ακουστεί για την Ίντερ και είχε απασχολήσει τον Τύπο τόσο στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όσο και το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο ίδιος όμως ο Ζούλιο Μπαπτίστα, με συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Corriere Dello Sport», δήλωσε την πίστη του στην ομάδα του, ενώ ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν σκέφτηκε να αποχωρήσει από τη Ρώμη.

«Αυτή είναι η πρώτη συνέντευξη που δίνω τους τελευταίους επτά μήνες και σε αυτό το διάστημα έχουν γραφτεί πολλά πράγματα για εμένα που δεν ισχύουν. Η πρόθεσή μου ήταν πάντα να παραμείνω στην ομάδα και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο προπονητής μου. Η ομάδα είναι εξαιρετική και είμαστε πολύ ενωμένοι», ανέφερε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και συνέχισε: «Γνωρίζω ότι η ομάδα μου είχε κάποιες συζητήσεις με την Ίντερ αλλά ποτέ δεν είπα ότι θέλω να φύγω. Ο κόσμος όμως είχε λανθασμένη άποψη και με κριτίκαραν χωρίς να γνωρίζουν τις προθέσεις μου»

Ο 28χρονος επιθετικός αναφέρθηκε επίσης στις βλέψεις της ομάδας του: «Θα είναι πολύ καλό αν μπορέσουμε να πλησιάσουμε και άλλο την Ίντερ. Όπως και να έχει πρωταρχικός μας στόχος πρέπει να είναι η πρόκριση μας στο επόμενο Τσάμπιονς Λίγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: