Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Αλόνσο: Να εκμεταλλευτώ την 3η θέση

Ο Φερνάντο Αλόνσο ελπίζει ότι θα καταφέρει να μετατρέψει το υψηλό του πλασάρισμα στις κατατακτήριες δοκιμές στο Σίλβερστοουν, σε ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα της Κυριακής (11/7, 15:00GR).

Ο ισπανός της Ferrari θα ξεκινήσει από την 3η θέση του grid πίσω από τις Red Bull των Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Ουέμπερ.

"Νομίζω ότι έχουμε βελτιώσει το μονοθέσιο στην Βαλένθια", είπε. "Και στον Καναδά πήγαμε καλά, άρα συνεχίζουμε να βελτιώνουμε το μονοθέσιο όλο και περισσότερο.

"Τώρα αισθανόμαστε πολύ πιο άνετα. Στον Καναδά και την Βαλένθια κάναμε δυνατές εμφανίσεις, αλλά δεν πήραμε τους βαθμούς που θα θέλαμε, αλλά εδώ είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητές μας και να πάρουμε τους βαθμούς που δεν πήραμε στις δύο προηγούμενες κούρσες".

Ο Αλόνσο παραδέχτηκε πάντως ότι θα είναι πολύ δύσκολο να απειλήσει τις Red Bull για τη νίκη στην βρετανική πίστα.

"Στον Καναδά και την Βαλένθια που η πίστες δεν ταίριαζαν στα μονοθέσια της Red Bull, είχαμε την ευκαιρία να παλέψουμε μαζί τους", πρόσθεσε.

"Εδώ με τις στροφές υψηλής ταχύτητας ξέραμε ότι η Red Bull θα ήταν η πιο δυνατή και το φαβορί. Και γνωρίζαμε ότι εμείς θα δίναμε σκληρή μάχη με τις Renault, McLaren και Mercedes. Αν κοιτάξει κανείς τους χρόνους των κατατακτήριων, οι McLaren είναι κοντά μας, όπως και η Renault και ο Ρόσμπεργκ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: