Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Γουέμπ: Μεγάλη τιμή ο τελικός

Ο Χάουαρντ Γουέμπ θα διευθύνει τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολλανδία και Ισπανία, το βράδυ (21:30) της Κυριακής.Ο Άγγλος διαιτητής δεν έκρυψε τη χαρά του για τη συγκεκριμένη διάκριση στη καριέρα του, έκανε λόγο για μεγάλη τιμή και δήλωσε έτοιμος να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες.
«Είμαστε χαρούμενοι που μας επέλεξαν για το παιχνίδι, είναι μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια. Είναι η μεγαλύτερη τιμή για έναν διαιτητή. Είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας, όπως και την FIFA στο Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε Γουέμπ, για να προσθέσει:
«Θα είμαστε περήφανοι αν καταφέρουμε να δείξουμε την ποιότητα των επίσημων αγγλικών αγώνων εντός του αγωνιστικού χώρου την Κυριακή το βράδυ. Αυτό είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο και είναι σημαντικό για όλο τον κόσμο. Κατανοούμε τη σημασία του αγώνα και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Βοηθοί του Γουέμπ θα είναι οι συμπατριώτες του Ντάρεν Καν και Μίκαελ Μουλάρκι.
«Όταν μας το είπαν, ήταν μία απίστευτη στιγμή. Όταν το 2006 παρακολουθούσα από το σπίτι μου το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν είχα σκεφτεί ότι το 2010 θα ήμουν στον τελικό», σχολίασε ο Καν, ενώ ο Μουλάρκι, τόνισε: «Δεν μας είχαν επιλέξει για τη φάση των 8 ή τα ημιτελικά και αυτό μας παραξένεψε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: