Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

«Κλείνει» Ρουίς ο Άρης

Ο Κάρλος Ουμπέρτο Ρουίς βρίσκεται πολύ κοντά στον Άρη, αφού ο επιθετικός από την Γουατεμάλα έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης και αναμένεται τις επόμενες ώρες στην συμπρωτεύουσα. Υπογράφει ο Καζναφέρης. Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κάρλος Ουμπέρτο Ρουίς βρίσκεται ο Άρης, αφού οι «κίτρινοι» τα βρήκαν σε όλα με τον επιθετικό από την Γουατεμάλα και ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον μακεδονικό σύλλογο και ακολούθως να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας.

Ο Ρουίς είναι γεννημένος στις 15 Σεπτεμβρίου 1979, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε με επιτυχία στο Μεξικό με την Πουέμπλα.
Είναι 83 φορές διεθνής με την εθνική Γουατεμάλας, όπου έχει πετύχει 41 γκολ και πριν από δέκα χρόνια είχε ξαναπεράσει από την Ελλάδα, αφού έπαιξε για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Χτύπημα» με Καζναφέρη

Άλλη μία μεταγραφή αναμένεται να πραγματοποιήσει και επίσημα τις επόμενες μέρες ο Άρης, αφού ο Κώστας Καζναφέρης φέρεται να εξασφάλισε την ελευθερία του από τον ΠΑΣ Γιάννενα και θα μεταβεί σήμερα στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να γίνει ο πέμπτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αποκτάται το φετινό καλοκαίρι.

Διαψεύσεις για Χαριστέα


Τέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας «football.fr» ο Άγγελος Χαριστέας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, κάτι που διαψεύστηκε ωστόσο τόσο από τον ποδοσφαιριστή όσο και από την «κίτρινη» ΠΑΕ, αφού τονίστηκε ότι τα συγκεκριμένα σενάρια είναι... επιστημονικής φαντασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: