Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Σαλπιγγίδης: «Ανυπομονούσα να έρθει η συγκεκριμένη στιγμή»

Για τα συναισθήματα του για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και για το μέλλον της ομάδας μίλησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης από το Μπαντ Μπρουκενάου, όπου προετοιμάζεται ο «Δικέφαλος».Ο 29χρονος φορ έδειξε να απολαμβάνει το γεγονός ότι ξαναβρίσκεται σε γνωστά… λημέρια, ενώ έγινε πόλος έλξης για τους ομογενείς φιλάθλους, υπογράφοντας αυτόγραφα και βγάζοντας φωτογραφίες.

«Δεν είχα καμία συγκεκριμένη σκέψη κατά τον ερχομό μου στην Γερμανία και το αθλητικό κέντρο που προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ. Βέβαια έχω όμορφα συναισθήματα και δεν σας κρύβω ότι ανυπομονούσα να έρθει η συγκεκριμένη στιγμή. Ήθελα άμεσα να ξαναμπώ στην ομάδα και να αρχίσω προπονήσεις. Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με την πρώτη μου παρουσία στον ΠΑΟΚ», τόνισε αρχικά ο «Σάλπι».
Για την υποδοχή που είχε από τους φιλάθλους, είπε: «Η πλειοψηφία του κόσμου δείχνει την αγάπη του προς το μέρος μου. Κάποιοι ενδεχομένως να αντιδράσουν, όμως σέβομαι την στάση τους. Κρατάω μόνο τα θετικά στοιχεία».

Τέλος, αναφερόμενος στο αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας, είπε: «Το έχω πει ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Διεκδικεί με αξιώσεις υψηλούς στόχους και εγώ ήρθα στην ομάδα να βάλω ένα λιθαράκι σε αυτήν την προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: