Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση του Άρη

Παρόντων του Διοικητικού Συμβουλίου, των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας παρουσιάστηκε η νέα επίσημη εμφάνιση του ΑΡΗ στον ανακαινισμένο χώρο του ARIS MEGASTORE.Στην παρουσίαση βρέθηκαν μάλιστα και αρκετοί οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι με τα συνθήματα τους δημιούργησαν ατμόσφαιρα γηπέδου. Όσον αφορά τις νέες εμφανίσεις, η βασική, την οποία παρουσίασε ο Σέρχιο Κόκε, είναι κίτρινου χρώματος, ενώ η στολή του τερματοφύλακα, που φόρεσε ο Μιχάλης Σηφάκης, έχει χρώμα πράσινο.

Τη μαύρη έκδοση της βασικής φανέλας φόρεσε ο Σάκης Πρίττας, ενώ υπάρχει και η ουδέτερη, κεραμιδί απόχρωσης, την οποία ανέδειξε στο κοινό ο νεοαποκτηθείς Μίσελ.

Αθανασιάδης: Νέα εμφάνιση με καλά αποτελέσματα

Κατά την παρουσίαση της φανέλας τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θανάσης Αθανασιάδης, τονίζοντας τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Φλόγα ΑΕ ,τον κ. Αντωνιάδη και τον κ. Μπλέσιο, για την τριετή συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Αυτή η χορηγία δίνει τα απαραίτητα εφόδια στην ομάδα μας, να κυνηγήσει υψηλούς στόχους τα επόμενα χρόνια. Η εν λόγω συμφωνία αναφέρεται επίσης στην παροχή αθλητικού υλικού με τις τελειότερες των προδιαγραφών. Εύχομαι και ελπίζω η νέα εμφάνιση της ομάδας να συνδυαστεί με καλά αποτελέσματα στους αγωνιστικούς χώρους».

Κόντης: Οι διεθνείς μας έκαναν υπερηφανούς

Τον λόγο πήρε και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Γιάννης Κόντης, που υπογράμμισε: «Θα ήθελα να καλωσορίσω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και ιδιαίτερα τους διεθνείς με την Εθνική Ελλάδας, Σάκη Πρίττα και Μιχάλη Σηφάκη, που μας έκαναν περήφανους. Σας ανακοινώνουμε ότι αποκτήθηκαν από την ομάδας μας ο Κάρλος Ρουίζ, πρώτος σκόρερ της Εθνικής Γουατεμάλας, και ο Ισπανός τερματοφύλακας, Χουανμά. Η αποστολή του ΑΡΗ αναχωρεί αύριο (11/7) για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της και πιστεύουμε όλα να πάνε καλά».

Λοθάνο: Θα είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη

Σχετικά με τη νέα εμφάνιση της ομάδας αλλά και τις εντυπώσεις του από την προετοιμασία του ΑΡΗ, ο Οριόλ Λοθάνο είχε να πει: «Οι στολές είναι πολύ όμορφες και εξαιρετικής ποιότητας. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πάρα πολύ θετικές, τόσο από την ποιότητα του ρόστερ που υπάρχει στον ΑΡΗ, όσο και από τη διοίκηση αλλά και τους υπέροχους οπαδούς. Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Θεωρώ ότι θα βρεθούμε στο καλύτερο σημείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: