Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Αποθέωση στην πρώτη του Σαλπιγγίδη

Σε χαλαρούς ρυθμούς γυμνάστηκαν στο Μπρουκενάου το Σάββατο (10/7) οι διεθνείς του ΠΑΟΚ, Χαλκιάς, Μαλεζάς και βέβαια ο Σαλπιγγίδης στην πρώτη τους φετινή προπόνηση.Οι δύο τελευταίοι έκαναν για 50 λεπτά περίπου ατομικό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε κυρίως τρέξιμο και ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής τους κατάστασης. Όσο για τον Χαλκιά, γυμνάστηκε μαζί με τον Κρέσιτς, υπό τις οδηγίες του γυμναστή τερματοφυλάκων της ομάδας, Τζόρτζιο Ρόκα.

Από την προπόνηση, που περιελάμβανε κυρίως τρέξιμο, ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και ασκήσεις με την μπάλα, απουσίαζαν οι τραυματίες Λίνο και Κριστιάνο. Οι δύο Βραζιλιάνοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο ξενοδοχείο.

Πόλος έλξης ο «Σάλπι»

Η προπόνηση διεξήχθη κάτω από το βλέμμα αρκετών οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ταξίδευσαν μεμονωμένα στο Μπρουκενάου από τη Φραγκφούρτη, το Μόναχο, αλλά και από άλλες περιοχές της Γερμανίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ενδιαφέρον τους εστιάστηκε κυρίως στον Σαλπιγγίδη, από τον οποίο ζητούσαν αυτόγραφα και φωτογραφίες ενώ τον αποθέωσαν με το σύνθημα: «Σαλπιγγίδη είσαι τρέλα με την ‘ασπρόμαυρη’ φανέλα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: