Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Μαραντόνα: Θα έδινα και τη ζωή μου για να επιστρέψω

Την επιθυμία να αναλάβει και πάλι την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αργεντινής εξέφρασε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. O «Ντιεγκίτο» έκανε δηλώσεις στο τηλεοπτικό δίκτυο «FoxSports» και αναφέρθηκε με όχι και πολύ κολακευτικά λόγια στον αντικαταστάτη του, Σέρτζιο Μπατίστα, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως θα έδινε και τη ζωή του για να επιστρέψει…

«Ξέρω πως έχω μια πιθανότητα να επιστρέψω στην εθνική ομάδα παρά μόνο αν αλλάξει το υπάρχον τεχνικό επιτελείο παρά την παρουσία δυο παγκόσμιων πρωταθλητών του Μπατίστα και του Μπράουν», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν παίξει ποτέ ποδόσφαιρο. Θα έδινα και την ζωή μου για να γυρίσω στην εθνική ομάδα. Κανένας δεν ξέρει ποιος είναι ο Μπατίστα, ούτε στην Ουρουγουάη δεν τον ξέρουν».

«Ο Μέσι έκλαψε...»

Επίσης, αναφέρθηκε και στα όσα συνέβησαν μετά τον αποκλεισμό από την Γερμανία στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής: «Ο Μέσι ήταν εκείνος που έκλαψε περισσότερο για τον αποκλεισμό. Θυμάμαι πως ο Γκροντόνα μας είπε πως κάναμε ένα καλό Παγκόσμιο Κύπελλο, πως θα συνεχίζαμε και πως μπροστά μας έχουμε τώρα το Κόπα Αμέρικα».

«Δεν θα άλλαζα το επιτελείο»

Στο τέλος, αναφέρθηκε και στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας της χώρας, Χούλιο Γκροντόνα: «Μου είπε πως οι συνεργάτες μου δεν ήταν αρκετά καλοί για την εθνική ομάδα. Αλλά είχα μαζί μου έναν παγκόσμιο πρωταθλητή όπως είναι ο Έκτορ Ενρίκε και ακόμα έναν πρωταθλητή τον Αλεχάντρο Μανούσο. Από εκείνη την στιγμή ένιωσα πως αν δεν αλλάξω το επιτελείο μου θα έφευγα και δεν μπορώ να αφήσω τους ανθρώπους χωρίς δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: