Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Προχωράει με Χαριστέα ο Σάντος

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, και με την επιστροφή του Άγγελου Χαριστέα στην αποστολή, αναμένονται την προσεχή εβδομάδα η κλήσεις του Σάντος για τα παιχνίδια της Εθνικής μας με Λετονία και Ισραήλ.
Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τονίσει και στο παρελθόν πως ο 30χρονος επιθετικός της Γαλλικής Άρλ, είναι στα πλάνα του, και πλέον λόγω και της απόφασης των Αμανατίδη αρχικά, αλλά και Γκέκα πριν λίγες εβδομάδες, είναι πολύ πιθανό να δούμε τον «Άγγελο της Εθνικής» να γυρνά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Ο Χαριστέας έχει αγωνιστεί ήδη σε τρία παιχνίδια με τη νέα του ομάδα στο Γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ είναι ο 1ος εν ενεργεία σκόρερ στην Εθνική ομάδα με 24 γκολ! Σίγουρα, όταν στενεύουν τα περιθώρια μετά τις αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων παικτών η λύση του Χαριστέα είναι πάντα αξιόπιστη.
Έτσι όπως όλα δείχνουν ο Φερνάντο Σάντος θα συμπεριλάβει το όνομα του Χαριστέα στη λίστα των 23 παικτών που θα ανακοινωθεί σύντομα, ενόψει των δύο αναμετρήσεων στις 8 και 12 Οκτωβρίου με Λετονία και Ισραήλ αντίστοιχα στο Καραϊσκάκη.
Κατά τα άλλα, ο Σάντος αναμένεται να καλέσει αρχικά τους «ξένους» Γιώργο Τζαβέλλα (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Γιώργο Σαμαρά (Σέλτικ), Σωκράτη Παπασταθόπουλο (Μίλαν), Παναγιώτη Κονέ (Μπρέσια), Αλέξανδρο Τζιόλη (Σανταντέρ), Παντελή Καπετάνο (Στεάουα Βουκουρεστίου), Βαγγέλη Μόρα (Μπολόνια) και Άγγελο Χαριστέα (Αρλ), ενώ ίσως κάποιοι εξ αυτών να αποκλειστούν την τελευταία στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: