Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Σουμάχερ: Δεν θα απαλλαγείτε τόσο εύκολα από εμένα!



Με αυτήν την δήλωση ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, απαντά σε όλους αυτούς που τον κρίνουν για τη μη επιτυχή πορεία που έχει ως τώρα στο φετινο πρώταθλημα.Ο Γερμανός πολυπρωταθλητής έχει ηττηθεί κατά κράτος από τον team-mate του Νίκο Ρόσμπεργκ, δεν έχει ανέβει στο πόντιουμ και δεν έχει καταφέρει να παίξει κάποιο ρόλο στην έκβαση του πρωταθλήματος. Έτσι στα… πηγαδάκια που παίρνουν μέρος μεταξύ των ανθρώπων της Φ1 γίνονται κουβέντες για το αν ο Γερμανός αποφάσισε σωστά να επιστρέψει στην ενεργό δράση στα 41 του, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια απουσίας.

Όλα αυτά δεν έχουν αφήσει αδιάφορα τον Σούμι, που δηλώνει πως ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή, καθώς η ομάδα της Mercedes είναι καινούργια και τα αποτελέσματα της δουλειάς τους θα φανούν στο πρωτάθλημα του 2011. «Δεν θα απαλλαγείτε τόσο εύκολα από μένα», δήλωσε χαρακτηριστικά στέλνοντας σαφές μήνυμα προς όλους.

Επίσης επισήμανε ότι στην Μπενετόν, αλλά και στην Φεράρι, του πήρε χρόνια να προσαρμοστεί και να κατακτήσει κάποια θέση στο βάθρο (4 στην Μπενετον 5 στην Φεραρι), σημειώνοντας όμως πως οι επιτυχίες θα έρθουν πιο σύντομα στην Γερμανική ομάδα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: