Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

«Μην πω καμία βαριά κουβέντα»

ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΟΥ ΝΙΝΗ. «ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΔΥΣΚΟΛΑ». «ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΒΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ».Έξαλλος με τα λάθη των παικτών του στα τελευταία λεπτά εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος τόνισε πως οι παίκτες του έκαναν τα εύκολα, δύσκολα. Μάλιστα, αναλύοντας τα λάθη που έγιναν στην φάση της κόκκινης του Σωτήρη Νίνη, σημείωσε πως «δεν θέλω να πω καμία βαριά κουβέντα».

Μιλώντας αρχικά για παιχνίδι και τη νίκη του Παναθηναϊκού, σχολίασε: «Κερδίσαμε δίκαια. Πετύχαμε δύο γκολ και εκεί άνοιξε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να βάλουμε και τρίτο. Στην αρχή βέβαια του ματς δυσκολευτήκαμε, γιατί είχαμε έναν καλό αντίπαλο και εμείς ερχόμασταν από… όχι καλή διάθεση, από τα άτυχα αποτελέσματα που είχαμε.

Μετά το 2-0 είχαμε τον έλεγχο, αλλά και πάλι δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε γκολ στο τέλος. Για μένα δεν είναι ο τρόπος που μπαίνει, αλλά το κόστος της αποβολής. Ήταν μία λάθος επιλογή να παίξουμε γρήγορα το φάουλ. Παίξαμε δέκα λεπτά με δέκα παίκτες και χάσαμε έναν σημαντικό παίκτη».

Για την σημασία της νίκης ανέφερε: «Το αποτέλεσμα αυτό θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε δυνατότητες να γίνουμε καλύτεροι και να φέρουμε τα περσινά αποτελέσματα».

Για την χρησιμοποίηση του Σαριέγκι, σχολίασε: «Ο Σαριέγκι ήταν ο καλύτερος παίκτης».

Στην συνέχεια σε ερώτηση που δέχθηκε για την φάση της αποβολής του Νίνη, σημείωσε: «Για να γίνει αυτή η φάση… Μην πω καμία βαριά κουβέντα. Εμείς αντί να περιμένουμε στο 91’ να πάει ο Σισέ κορυφή, στείλαμε τον Νίνη και τρέχαμε. Κάνουμε τα εύκολα δύσκολα. Αν είχε ένα πεντάλεπτο, μόνοι μας θα βάζαμε και δεύτερο.

Δεν είναι ότι μας βάλανε μέσα στο τέρμα, έχαναν ευκαιρίας για να γίνουν όλα αυτά στο τέλος. Τα πόδια είναι κουρασμένα εκεί και πρέπει να λειτουργεί το μυαλό. Είμαστε έμπειρη ομάδα, αλλά έχουμε και άλλα παιχνίδια. Δεν μας πίεζαν, είχαμε τη μπάλα, μπορούσαμε να κάνουμε ευκαιρίες και πάει 91’ και γίνονται όλα αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: