Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Tenorio-Στοίχημα...Με πίστη αισιοδοξία, καί θετική ενέργεια ..

Επιμέλεια-Tenorio.


Χαιρετώ όλα τα φιλαράκια.

Στην τετράδα κολήσαμε καί πάλι μεσοβδόμαδα.Παλέψαμε πραγματικά με νύχια καί με δόντια τα σημεία πού επιλέξαμε, δυστυχώς δεν μας έκαναν την χάρη η Gent (Γάνδη) καί η Milan.Μακάρι να μπορούσα να μπώ μέσα, καί να τα έβγαζα όλα με 0-5.

Εμείς ποντάρουμε με κάποια δεδομένα, από κεί καί πέρα όμως ,η δική μας τύχη εξαρτάται από την τύχη των ποδιών των ποδοσφαιριστών, τούς αστάθμητους παράγοντες ,καί τα στοιχεία της φύσης, όπως έχουμε ξαναπεί.Πάντως όπως καί νά χει, δεν είναι αμελητέα η απόδοση πού έδωσε η τετράδα με 21 μονάδες.

Συνεχίζουμε με πίστη αισιοδοξία, καί θετική ενέργεια, καί πάμε ευθύς αμέσως στα φρέσκα κουλούρια.



Pescara - Torino   (2)

Xωρίς νίκη είναι ακόμη η Pescara, η οποία  μετρά 3 ισοπαλίες καί 2 ήττες.Έχει πετύχει μόλις δύο τέρματα, καί έχει δεχτεί πέντε.Πολύ δύσκολη θα είναι η χρονιά γιά τούς γηπεδούχους, καθώς από πολύ νωρίς μπήκαν στα βάσανα , καί θα παλέψουν γιά την αποφυγή τού υποβιβασμού.

Mετά τις δύο σερί ήττες στο ξεκίνημα τού πρωταθλήματος, άρχισε η ανάκαμψη της Torino.Με μία ισοπαλία, καί δύο σερί νίκες, η ομάδα δείχνει πως πήρε τα πάνω της.

Σε αγωνιστική άνοδο βρίσκεται η Torino, η οπoία διαθέτει πιό δυνατή καί έμπειρη ομάδα.

Επιλογή το διπλό της Torino σε απόδοση (2,50)



Albacete - Real Betis   (2)

Δεν την έχω καί σε καμία μεγάλη εκτίμηση την Albacete. Θεωρώ ανώτερη ομάδα την Betis, η οποία βρίσκεται καί σε καταπληκτική κατάσταση, καθώς μετρά 4 στα 4, στο ξεκίνημα τού πρωταθλήματος.

Από την στιγμή πού η Betis κερδίζει αβέρτα, καί η ψυχολογία της είναι στα ύψη, έχω κάθε λόγο να την προτιμήσω.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Betis σε απόδοση (2.20)


Las Palmas - Granada   (1)

H Las Palmas βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, είναι ανώτερη, καί με πίο πολύ εμπειρία στην κατηγορία, συν τοίς άλοις ,παίζει καί στην έδρα της.Λογικά είναι το φαβορί, καί έχει τον πρώτο λόγο θεωρώ γιά την νίκη.

Ο άσος της Las Palmas σε απόδοση (2,00) θα είναι μέσα στις επιλογές μου.



Ceretaro - Monterey   (2)

Μία νίκη σε 6 παιχνίδια η Ceretaro, δεν είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο.Πρόβληματική τόσο στην άμυνα όσο καί στην επίθεση.Παρά τα 5 γκόλ πού έβαλε την περασμένη αγωνστική επί της Laguna, παραμένει ασταθής ομάδα, καί είναι η τού ύψους η τού βάθους.

Από την άλλη, η Monterey παραμένει αήττη , καί είναι η μοναδική ομάδα στο Mexico πού δεν έχει γνωρίσει ακόμη ήττα.Είναι σοβαρή καί έμπειρη ομάδα, με πολύ καλές επιδόσεις στον επιθετικό τομέα.Η Montrerey βάση εμφανίσεων, θεωρείτε η πιό σταθερή ομάδα με την αποδοσή της στο πρωτάθλημα.

Επιλογή το διπλό της Monterey σε απόδοση (2,10)



Kolon Santa Fe - San Lorenzo   (2)

Σε μεταβατική περίοδο η Kolon, μετά την απόλυση τού προπονητή της.Νέος κόουτς ήρθε στην ομάδα, αλλά θα δεί το μάτς από την κερκίδα, καθώς θα παρουσιαστεί επίσημα από βδομάδα.Πάντως βρίσκεται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση, με μία μόλις νίκη σε 7 παιχνίδια.Ενώ, εντός έδρας δεν έχει ακόμη νίκη, σε 3 αναμετρήσεις.Διαθέτει την δεύτερη χειρότερη επίθεση με 6 τέρματα ενεργητικό.

Aήττητη μετά από 7 αγώνες η San Lorenzo, με 4 νίκες καί 3 ισοπαλίες.Πολύ δυνατή σε επίθεση καί άμυνα, φιγουράρει μόνη πρώτη με 15 βαθμούς.Εκτός έδρας δεν έχει γνωρίσει ακόμη ήττα, μετά από 3 αγώνες, μετρά 2 νίκες καί 1 ισοπαλία.

Στις επιλογές μου το διπλό της San Lorenzo σε απόδοση (2,50)





Στη σούμα, σε σύστημα με ζητούμε 4-5 : Torino - Betis - Las Palmas - Monterey - San Lorenzo


Αν γιά κάποιο λόγο, δεν σας κάθεται καλά ένα από τα προηγούμενα σημεία, σαν εναλακτικές λύσεις υπάρχουν τα διπλά της Valencia σε απόδοση (2,30), (καμία, μα καμία σχέση με το 1,90 τού οπαπ), καθώς καί το διπλό της Inter, σε απόδοση (2,10)




Kαλά να είστε, καλά να περνάτε, τα σέβη μου ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: