Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΜΠΑΣΚΕΤ: Απάντηση Ηρακλή σε Πανελλήνιο

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ηρακλής, με την οποία απαντά ουσιαστικά στην ανακοίνωση του Πανελληνίου.
«Μεσαίωνας και ζούγκλα λοιπόν.
Μεσαίωνας επειδή ο ιεροεξεταστής κ. Σκουρτόπουλος με την ανοχή των διαιτητών έδειχνε ποιοι πρέπει να βγουν από το γήπεδο (κι αν μπορούσε θα ζητούσε να ριχτούν και στην πυρά) και ζούγκλα γιατί κάποιοι ανίκανοι έψαχναν να βρουν οποιονδήποτε τρόπο για να εξαγριώσουν τους φιλάθλους μας και έριξαν το πληγωμένο θηρίο με το νούμερο 8 για να τα βάλει με όσους πλήρωσαν εισιτήριο για να δουν έναν αγώνα μπάσκετ.
Αν ο προπονητής του Πανελληνίου (που φρόντιζε με κάθε τρόπο να προκαλεί) και ο συνεργάτης του (που έκανε την παραίνεση να μπει ο αθλητής Μπάιαρς στο γήπεδο και “να τα κάνει π…α”), ασχολούνταν με την ομάδα τους ίσως να έβρισκαν τρόπο με 12 παίκτες να νικήσουν τους 6 του Ηρακλή.
Τέλος, ας ξανανοίξουν κάποιοι τα βιβλία των μαθηματικών τους, καθώς ο μ.ο. φάουλ των 6 παικτών του Ηρακλή (ο …7ος , 18χρονος έπαιξε 2 λεπτά) ήταν 2,25 και των 12 παικτών του Πανελληνίου 2,33. Σε ένα ματς που η μία ομάδα με τους 6 παίκτες της αναγκάστηκε να παίξει 45 λεπτά ζώνη. Αν το πρόβλημα τους είναι η διαφορά του 0,08, δεχόμαστε να προστεθεί στους πόντους τους και το σκορ να γίνει 82-81,08!
Εμείς έχουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την παρουσία τους σε μια προβληματική αγωνιστική, και να τους αφιερώσουμε τη νίκη, έστω και αν κάποιοι δεν τους άφησαν να τη χαρούν. Επιφυλασσόμαστε και ελπίζουμε να δούμε την ανάλογη ευαισθησία από τους διαιτητές και τους κομισάριους στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Τους “παπαγάλους” ή όσους έχουν άγνοια και εξακολουθούν να μιλάνε για “βροχή αντικειμένων” και “κόλαση” τους παραπέμπουμε στο βίντεο της διακοπής/εκκένωσης.
Υ.Γ. Το σχόλιο του Πανελληνίου για την “εξασφάλιση της παραμονής από νωρίς” δεν το επιστρέφουμε, καθώς σαν Ηρακλής σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, αλλά υπάρχει και το ρητό “μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες”.
Κ.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: