Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Σταυρόπουλος: «Προδότης ο Λάζαρος…»

Ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος μίλησε με αφορμή την αποχώρηση του Λάζαρου Παπαδόπουλου και τη δήλωση που έκανε ο διεθνής παίκτης εναντίον του ΠΑΟΚ.
Μεταξύ άλλων ο Σταυρόπουλος δήλωσε:
«Όταν κατεβήκαμε στην Αθήνα, θέλαμε να βοηθήσουμε τους Έλληνες παίκτες. Δεν πιέσαμε κανένα. Μετά το μεσημεριανό, είχα την πληροφορία ότι υπάρχει σοβαρότατη πίεση από τον Λάζαρο στους ξένους παίκτες να μην παίξουν με τον Παναθηναϊκό. Τους κάλεσα και τους είπα ότι αν δεν παίξουν, θα μηδενιστούμε, θα μας κόψουν 1-6 βαθμούς και χρηματικό πρόστιμο. Αν εσείς συνεχίσετε και την ίδια απεργία και την άλλη ομάδα, η ομάδα θα ξεκινήσει με -8 ή -10 βαθμούς. Οι ξένοι το κατάλαβαν και ήμασταν ΟΚ. Στο γήπεδο έγιναν διάφορα περίεργα. Ο Λάζαρος μας παρακάλεσε να μην μπει κανείς στα αποδυτήρια, παρά μόνο εκείνος με τους ξένους. Περιμέναμε, περιμέναμε, περιμέναμε. Είκοσι λεπτά. Εγώ με το υπόλοιπο σταφ περιμέναμε. Κάναμε βόλτες. Ο «Λάζος» παρακαλά να μείνουν οι ξένοι μέσα στα αποδυτήρια πέντε λεπτά. Ντρέπομαι που λέω ότι συνέβησαν όλα αυτά σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Σε επίσημο παιχνίδι. Μπήκα στα αποδυτήρια και είπα στους Έλληνες να βγουν από τα αποδυτήρια και να πάνε στις κερκίδες, για να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους. Ο Λάζος είπε ότι δεν θα βγουν και ότι δεν θα παίξει κανείς. Όποιος από τους ξένους παίκτες δεν θα παίξουν στο παιχνίδι, είπα στους Αμερικάνους στα αγγλικά, για το οποίο έχει πληρωθεί, να ξέρετε ότι θα παρθούν σκληρά μέτρα μέχρι και διακοπή συμβολαίου. Κάνε διακοπή συμβολαίου σε εμένα, είπε ο Λάζος βρίζοντάς με χυδαία. Καταλαβαίνω την αγωνία του. Είδε τους φίλους του να «σπάνε» την απεργία. ΠΣΑΚ σημαίνει Πανελλήνιος Σύνδεσμος, Πανελλήνιος. Ο Λάζαρος δεν έχει καμία δουλειά να πιέσει αφόρητα τους ξένους παίκτες μας να μην αγωνιστούν. Να περάσει το δικό του στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ τον πλήρωσε αδρά για να είναι αθλητής και όχι για να διοικήσει. Μετά από αυτό βγήκα έξω. Οι ξένοι άρχισαν ζέσταμα και οι Έλληνες βγήκαν στο γήπεδο.»
Και ολοκλήρωσε λέγοντας:
«Τον Λάζαρο τον πήραμε και στηρίξαμε όλη την ομάδα πάνω του, τώρα μας τα αλλάζει όλα. Αυτό είναι προδοσία, αισθάνομαι προδομένος και για τη διοίκηση που έτρεχε δυο μήνες για εκείνον και ευτυχώς πήραμε το βαθμό και δεν ξεφτιλίστηκε ο ΠΑΟΚ εξαιτίας αυτής της φαιδρής κατάστασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: