Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Βρήκε τερματοφύλακα ο Βενγκέρ

Η πρόοδος του Λούκας Φαμπιάνσκι είναι τέτοια που ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχθηκε πως ο Πολωνός τερματοφύλακας θα είναι πλέον βασικός. Αυτή η απόφαση του Αλσατού σαφώς και θα αφήσει…παραπονεμένο τον Μάνουελ Αλμούνια που βλέπει τις καλές εμφανίσεις του ανταγωνιστή του στους «κανονιέρηδες» να τον εκτοπίζουν από το ενδεκάδα.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του εκτός έδρας αγώνα της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Σίτι ο Βενγκέρ εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα είχε όρεξη να πει μια κουβέντα παραπάνω. Αποκάλυψε μάλιστα την απόφαση που έχει πάρει για την θέση κάτω από τα γκολπόστ αν και είναι φανερή πλέον η προτίμηση του στο Φαμπιάνσκι.


«Δεν σας λέω πως θα είναι σίγουρα ο Νο1 γιατί πάντα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί . Αλλά αν κρίνω από την απόδοση του το τελευταίο διάστημα δεν μπορώ να βρω κάτι που έκανε λάθος. Από παιχνίδι σε παιχνίδι εμφανίζεται βελτιωμένος και μου δείχνει αυτά που βλέπω και στις προπονήσεις.. Κάποιες φορές πρέπει να μάχεσαι και ενάντια στην γνώμη που έχουν σχηματίσει οι άλλοι για σένα. Για μένα που πιστεύω πως έχει το ταλέντο είναι πιο εύκολο να καταλάβω πόσο έχει εξελιχθεί»,ανέφερε ο προπονητής της Άρσεναλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: