Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ρουίζ: "Να βρούμε την ψυχική μας ανάταση"

Στη φάση του 12' όπου ο Αρης ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ρουίζ, στάθηκε ο τελευταίος με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Ο Χαβίτο από τη μεριά του τόνισε πως ο Αρης έχει πολύ καλό προπονητή και όποτε του ζητηθεί είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Ρουίζ: "Μένουμε ανικανοποίητοι από το αποτέλεσμα του αγώνα. Προσπαθήσαμε στον αγωνιστικό χώρο και θεωρούμε ότι έπρεπε να κατακτήσουμε κάτι καλύτερο. Υπάρχει επαφή, μου έχει γίνει ανατροπή. Η φάση είναι πέναλτι. Καταλαβαίνω όμως ότι όταν ένας διαιτητής που διευθύνει μια αναμέτρηση σε μια τέτοια έδρα αλλάζει η ψυχολογία του και ίσως ήταν δύσκολο να το σφυρίξει. Περνάμε άσχημη στιγμή στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Πρέπει να βρούμε την ψυχική μας ανάταση ώστε να κερδίζουμε".

Τόνι Κάλβο: "Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι γιατί έχουμε ένα δύσκολο ματς στα Τρίκαλα. Οι διαιτητές προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους και κάποιες φορές μπορεί να κάνουν ένα ανθρώπινο λάθος που ίσως επηρεάσει το αποτέλεσμα. Εχουμε έναν πάρα πολύ καλό προπονητή και είμαι έτοιμος να παίξω όποτε μου ζητηθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: