Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Τέλος καλό, όλα καλά με Γκαρσία

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας η συνάντηση μεταξύ του Πάμπλο Γκαρσία και των δύο εκπροσώπων του με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Παντελή Κωνσταντινίδη.Η συνάντηση ξεκίνησε στις 12:45 και ολοκληρώθηκε περίπου στις 13:10.Ο Πάμπλο Γκαρσία απολογήθηκε στην διοίκηση της ΠΑΕ. Ο Ουρουγουανός θα τιμωρηθεί με πρόστιμο αλλά επιστρέφει στην  ομάδα και θα προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παντελής Κωνσταντινίδης ήταν αυτός που άκουσε τον Ουρουγουανό άσο. Ο Γκαρσία εξήγησε την συμπεριφορά του τις ημέρες της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο αγαπημένος της εξέδρας και από τους πολυτιμότερους παίκτες του Δικεφάλου τόσο πέρσι όσο και φέτος υποσχέθηκε πως θα αφήσει τα πάντα στο παρελθόν και θα τα δώσει όλα για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του.

Αυτή η εξέλιξη ήταν και η πιο λογική. Δηλαδή η τιμωρία του παίκτη και όχι η αποδέσμευση όπως κάποιοι ζητούσαν, καθώς ο Γκαρσία είναι ένας από τους καλύτερους ξένους ποδοσφαιριστές με μεγάλη προσφορά στην ομάδα, αλλά και από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους που φόρεσαν την ασπρόμαυρη φανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: