Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Σε απολογία οι «αιώνιοι» για τη διαιτησία

Δεύτερο «χτύπημα» μέσα σε λίγες ημέρες από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Ανδρέα Φάκο. Άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του Παναθηναϊκού για την ανακοίνωση του περασμένου Σαββάτου και κατά του Ολυμπιακού για την απάντηση μέσω «κύκλων». Δεύτερο «χτύπημα» μέσα σε λίγες ημέρες από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Ανδρέα Φάκο. Την Τρίτη 5 Οκτωβρίου άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού βασιζόμενος στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακού - Ολυμπιακού Βόλου και στην απάντηση του Ολυμπιακού που «μέσω κύκλων» διοχετεύτηκε στα ΜΜΕ.

Αμφότεροι παραπέμπονται στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή με δική του παρέμβαση η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία για αύριο τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκη για τις δηλώσεις που αφορούσαν τη διαιτησία του Δαλούκα στον αγώνα Άρη – Παναθηναϊκού, τον Δ’ αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Γ. Μώραλη, για την τοποθέτησή του σχετικά με τη διαιτησία στον αγώνα Ηρακλή – Ολυμπιακού, τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Στ. Αδαμίδη για όσα είπε κατά του διαιτητή Κουκουλάκη που διηύθυνε το παιχνίδι ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης και τέλος την ΠΑΕ Πιερικός για την ανακοίνωση που εξέδωσε για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δύναται να παραπέμπει στις πειθαρχικές επιτροπές για αδικήματα που δεν αναφέρονται στο φύλλο αγώνα και έρχονται σε γνώση του από τα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: