Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Κάλεσμα στον κόσμο του ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης (5.00μ.μ), με την διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» να ευελπιστεί στην μαζική συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας στο κλειστό της Πυλαίας. Η είσοδος για τον κόσμο θα είναι ελεύθερη, με την συμμετοχή του Λάζαρου Παπαδόπουλου να είναι ακόμα αμφίβολη, καθώς ο έμπειρος σέντερ υπέστη διάστρεμμα στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με την Τσέρνο Μόρε και είναι πιθανό να προφυλαχθεί.

Παράλληλα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας και επίσημα την παράταση στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας: «Από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 συνεχίζεται από τα γραφεία της ομάδας στο PAOK Sports Arena και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010, δηλαδή, ως την ημέρα έναρξης του πρωταθλήματος ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ της Α1.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ, να στηρίξει μαζικά την μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε πέρσι και συνεχίζεται, για την δημιουργία μίας ομάδας ανταγωνιστικής και αντάξιας της ιστορίας και του ονόματος του ΠΑΟΚ, σε συνδυασμό με την οικονομική εξυγίανση, στόχοι που μπορούν να επιτευχθούν ΜΟΝΟ με την συμπαράσταση όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Διευκρινίζεται επίσης ότι μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία (16/10) δεν θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας και για τον λόγο αυτό, καλούνται οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έχουν κάνει κρατήσεις διαρκείας με προκαταβολή, να προσέλθουν στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να εξοφλήσουν τα εισιτήριά τους και να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: