Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Δεν αρέσει το «όχι» στον Μουρίνιο!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είδε και με πολύ καλό μάτι το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν του έδωσε τη συγκατάθεσή της για να αναλάβει την εθνική Πορτογαλίας.Η ομοσπονδία της χώρας είχε προτείνει στον «Special One» να αναλάβει την εθνική ομάδα για τα επόμενα δύο παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Euro 2012, όμως η διοίκηση της «βασίλισσας» ήταν κάθετη, λόγω των υποχρεώσεων της ομάδας.

«Για δύο μέρες είχα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα προπονήσω την Πορτογαλία και αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε», είπε χαρακτηριστικά στα ισπανικά ΜΜΕ ο Μουρίνιο, δείχνοντας πόσο πολύ θα ήθελε να κοουτσάρει την εθνική Πορτογαλίας.

Στη συνέχεια, όμως, έδωσε δίκιο στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Οφείλω ωστόσο να ομολογήσω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα μεγάλο κλαμπ το οποίο έδωσε πολλά χρήματα για να με αγοράσει από την Ίντερ, ξοδεύει πολλά χρήματα για να με πληρώνει και ομολογουμένως είναι λογικό να είναι επιφυλακτική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο».

Παρόλα αυτά, ο Μουρίνιο δεν έχει πάψει να το σκέφτεται: «Εξακολουθώ να έχω μια πικρή γεύση από το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα και ότι δεν μπόρεσα να βοηθήσω την εθνική ομάδα. Η Εθνική έχει τώρα έναν προπονητή (σ.σ Πάουλο Μπέντο) και αυτός πρέπει να αναγνωρίζεται από όλους ως ο προπονητής μας και ως ο καλύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: