Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Αυστηρή ομιλία Δερμιτζάκη για… Χαβίτο: «Κάναμε μια τρύπα στο νερό!». Ποιοι τα «άκουσαν»

«Φροντιστήριο» στους παίκτες του επιχείρησε να κάνει στη χθεσινή προπόνηση ο Παύλος Δερμιτζάκης.Μπορεί το πρόγραμμά να διεξήχθη με μολις............12 παικτες  ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε το τεχνικό του «Δικέφαλου του Βορρά» να εξηγήσει στους «ασπρόμαυρους» τα λάθη που έκαναν στο ντέρμπι με τον Άρη.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Δερμιτζάκης στάθηκε στη φάση του γκολ των «κίτρινων» και έκανε έντονες παρατηρήσεις για την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τον Πάμπλο Κοντρέρας να εξηγήσει πώς είδε τη φάση του γκολ του Χαβίτο, μια και ο έμπειρος αμυντικός ήταν στην εξέδρα και την παρακολούθησε καλύτερα.

Έπειτα, ανέλυσε στους παίκτες του: «Πριν από το φάουλ, που έκανε αναγκαστικά ο Πάμπλο Γκαρσία, χάσαμε χωρίς λόγο την μπάλα. Στο τείχος ήταν παίκτης λιγότερος απ’ αυτούς που έχουμε πει να κάθονται.

Επιπλέον, άνοιξε το τείχος και μετά την απόκρουση του Κρέσιτς, που θα μπορούσε να βγάλει την μπάλα στα πλάγια, δεν ακολούθησε ούτε ένας!»,
είπε ο Δερμιτζάκης και ζήτησε τη γνώμη των παικτών του.

«Τι θα πει ‘αδράνησα’;»

Μάλιστα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρώτησε ειδικά τον νεαρό Σακελλαρίου γιατί δεν ακολούθησε τον Χαβίτο, μια και ήταν ο παίκτης του. «Αδράνησα, κόουτς», είπε ο παίκτης με τον Δερμιτζάκη να του απαντά: «Τι θα πει ‘αδράνησα’; Γι’ αυτό είσαι μέσα στην περιοχή. Για να μην χάνεις τον παίκτη από τα μάτια σου».
Ο Δερμιτζάκης πρόσθεσε ακόμα: «Σε αυτή τη φάση έπρεπε να γυρίσει ο Σαλπιγγίδης στο τείχος και δεν το έκανε. Εσείς δεν ακολουθήσατε τη φάση, ο Χαβίτο το έκανε και την πληρώσαμε. Εμείς τι κάναμε; Κάναμε μια τρύπα στο νερό!», φώναξε ο 41χρονος τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: