Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ο «Γολγοθάς» του ΠΑΟΚ!

Ιδιαίτερα βαρύ θεωρείται στον ΠΑΟΚ το πρόγραμμα της ομάδας, η οποία καλείται σε διάστημα είκοσι ενός ημερών θα δώσει επτά αγώνες. Δηλαδή, ένα παιχνίδι ανά τρεις ημέρες! Τα επιπλέον ματς στο Europa League και η έναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας δημιουργούν ένα «βουνό» αγωνιστικών υποχρεώσεων, το οποίο καλείται να ανέβει με επιτυχία η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 16 Οκτωβρίου με τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Την Πέμπτη 21 του μηνός ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο «Μαδριγάλ» κόντρα στη Βιγιαρεάλ και στις 24, ημέρα Κυριακή, επιστρέφει στο πρωτάθλημα υποδεχόμενος στην Τούμπα τον Πανιώνιο. Ο Οκτώβριος, όμως, έχει δύο ακόμη παιχνίδια. Την Πέμπτη 28η Οκτωβρίου, ανήμερα της εθνικής μας εορτής, είναι προγραμματισμένος ο αγώνας Κυπέλλου στη Φλώρινα με αντίπαλο τον Εορδαϊκό. Και από τη Φλώρινα την Κυριακή 31 Οκτωβρίου υπάρχει ο εκτός έδρας αγώνας με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Ο Γολγοθάς ολοκληρώνεται με το εντός έδρας ματς κόντρα στη Βιγιαρεάλ (4 Νοεμβρίου) και το ματς στην Καβάλα (7 Νοεμβρίου).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει τα πέντε από τα επτά παιχνίδια μακριά από την έδρα του και θα αγωνιστεί μόνο με τον Πανιώνιο και τη Βιγιαρεάλ στην Τούμπα. Όπως γίνεται αντιληπτό, προστίθεται ακόμη ένας παράγοντας κούρασης για τους παίκτες: αυτός των μετακινήσεων.

  Ενας ένας οι διεθνείς του ΠΑΟΚ θα επιστρέψουν από μεθαύριο στη βάση τους. Πρώτος κάνει την αρχή ο Ανίς Μπουσαΐντι, που έμεινε υποχρεωτικά στην Τυνησία από τη στιγμή που είχε κληθεί στην εθνική ομάδα του.

  Για δέκατη φορά η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα βρεθεί σήμερα το μεσημέρι στα Τέμπη, όπου θα γίνει το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι αδικοχαμένους οπαδούς του. Την προηγούμενη Δευτέρα συμπληρώθηκαν 11 χρόνια από την «καταραμένη» 4η Οκτωβρίου 1999 και το τραγικό τροχαίο στο οποίο έχασαν τη ζωή τους.

  Το επόμενο διήμερο αναμένεται να ξεκαθαρίσει και μία ακόμα εκκρεμότητα που δημιουργήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αφορά τον Παναγιώτη Ποικιλίδη, που την εβδομάδα που πέρασε δεν εμφανίστηκε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι αυτός ήταν ο ρόλος του.

  Αύριο το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση διοίκησης και συνδέσμων, για τα 2.300 εισιτήρια του «Μαδριγάλ». Η ΠΑΕ κάλεσε όποιον σύνδεσμο ενδιαφέρεται να στείλει εκπρόσωπό του στις 19:00 αύριο στα γραφεία του «Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τούμπας».

  Την ίδια ώρα αύριο (στις 19:00 δηλαδή) διεξάγεται σε κεντρικό ξενοδοχείο η έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Αποκλειστικό θέμα στην ημερήσια διάταξη είναι η συζήτηση και απόφαση για τη δημιουργία ενός είδους ελεγκτικού μηχανισμού, όσον αφορά την οικονομική διαχείριση των Α.Σ., ΚΑΕ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: