Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΗΣ: Ψάχνει για αριστερό χαφ

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές Οκτωβρίου, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας του Άρη, έχει ξεκινήσει.

Οι «κίτρινοι», έχουν αρχίσει τις διεργασίες και εξετάζουν περιπτώσεις για τη θέση του αριστερού χαφ, θέση που σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Έκτορ Ραούλ Κούπερ η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.

Ο Αργεντίνος τεχνικός, έχει κάνει αρκετές αλχημείες στη συγκεκριμένη θέση, καθώς έχει χρησιμοποιήσει τους Μενδρινό, Τσεσνάουσκις και Καζναφέρη, από τους οποίους όμως κανένας τους δεν είναι κλασικός αριστερός χαφ.

Το πρόβλημα έγινε ακόμα μεγαλύτερο, από την στιγμή που ο Κάλβο αρχικά αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και στη συνέχεια κάποια προσωπικά προβλήματα, που τον κράτησαν για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα εκτός ομάδας. Ήδη υπάρχουν κάποια ονόματα που «παίζουν» για τη θέση, ενώ ο Αντόνιο Καλσάδο βρίσκεται στο εξωτερικό και εξετάζει κάποιες περιπτώσεις.

Η «μάχη» του Παπαζαχαρία

Ο άτυχος της φετινής χρονιάς, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, που πριν τρεις εβδομάδες υποβλήθηκε σε εγχείρηση δισκοκήλης, έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, με σκοπό να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στις υποχρεώσεις της ομάδας. Το πρόγραμμα που ακολουθεί ο 25χρονος αμυντικός είναι 3,5 ώρες κολύμπι και γυμναστήριο το πρωί και το απόγευμα ειδικό ασκησιολόγιο στο σπίτι για μια ώρα.

Από τις αρχές Νοεμβρίου, ο Παπαζαχαρίας θα μετακομίσει για ένα μήνα στη Αθήνα και θα ακολουθήσει το πρόγραμμα ενός ειδικού σε τέτοιες παθήσεις της μέσης (ο ίδιος που είχε την επίβλεψη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου). Καλώς εχόντων των πραγμάτων ο αμυντικός των «κιτρίνων» θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση στις αρχές Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: