Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ντελ Πιέρο: «Έχουμε χρόνο…»

Δεν βιάζεται ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους, όπως απάντησε ο ίδιος στους θαυμαστές του στο Facebook. Ο αρχηγός της «Γηραιάς Κυρίας» θέλησε να γιορτάσει τη σημερινή ημερομηνία (10/10/10), μπαίνοντας στις 10:10 στην προσωπική του στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Αποσπάσματα των απαντήσεων του

Για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του: «Για εκείνους που με ρωτούν για το συμβόλαιο... Ειλικρινά αντιμετωπίζω με μεγάλη ηρεμία το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου και του ποδοσφαιρικού μου μέλλοντος.

Δεν έχω την παραμικρή πρόθεση να αποφύγω αυτό το θέμα, αλλά πραγματικά αυτή τη στιγμή το μέλλον μου είναι αποκλειστικά και μόνο το επόμενο παιχνίδι. Το οποίο πρέπει να κερδίσω.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να αφήσουμε να πράγματα να ωριμάσουν με τον καιρό, χωρίς να βιαζόμαστε. Τί θα κάνω όταν κρεμάσω τα παπούτσια μου; Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, είμαι πολύ δεμένος με το γήπεδο
».

Για αν είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην εθνική Ιταλίας: «Δεν θα έλεγα ποτέ όχι στην Εθνική. Είναι θέμα φιλοδοξιών»

Για το πώς είναι το συναίσθημα να κατακτάς το Μουντιάλ: «Είναι η αποθέωση, το μάξιμουμ».

Για το ωραιότερο γκολ που έχει πετύχει: «Το γκολ που έχει μείνει περισσότερο στο μυαλό είναι αυτό στο Ντόρτμουντ εις βάρος της Γερμανίας, στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006».

Για το αν μπορεί φέτος η Γιουβέντους να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Μετά από μία σεζόν όπως η περυσινή καλό θα ήταν να μην κάνουμε δηλώσεις. Αυτό που λέω πάντα είναι: να δουλέψουμε έτσι στο τέλος της σεζόν να μπορέσουμε να κοιτάξουμε πίσω και να πούμε ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό. Έχει σημασία να είμαστε υπερήφανοι για τους εαυτούς μας και να επιστρέψει η Γιουβέντους "εκατό τοις εκατό". Μετά δεν θα υπάρχουν όρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: