Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Tenorio-Στοίχημα....Πέσαμε ηρωικά μαχόμενοι ...

                                                                  Επιμέλεια-Tenorio.


                                                            Xαιρετώ όλα τα φιλαράκια.


Δυστυχώς πέσαμε ηρωικά μαχόμενοι στα χθεσινά, μας πρόδωσε η Guaadalajara η οποία γύρισε το παιχνίδι από 1-0 στο 1-2 , όμως προς το τέλος τού παιχνιδιού ισιφαρίστικε σε 2-2 παίζοντας με παίκτη λιγότερο ,καί έτσι μας έστειλε γιά ύπνο. Ετσι έχει το 'ολο θέμα, κρατάμε την καλή εμφάνιση καί συνεχίζουμε.


Πάμε να δούμε τι έχουμε στα φρέσκα.



Doxa Dramas - Levadiakos    (1)

Σε αρκετά καλή κατάσταση παραμένει η Doxa, παρά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής έπαιξε καλά καί το πάλεψε, ιδιαίετερα στο δεύτερο ημίχρονο έκανε καλό παιχνίδι., αλλά στο τέλος ηττήθηκε με τελικό σκόρ 2-0 μέσα στην έδρα των Τρικάλων.Εντός έδρας προέρχεται από 2 σερί νίκες, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκόλ.

Δεν βρίσκεται σε καλή φάση η ομάδα της Λεβαδειάς, η οποία δεν έχει κάνει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα. Προερχόμενη από 3 σερί ήττες χωρίς να πετύχει τέρμα, καί με πολύ κακό παθητικό τερμάτων , έφερε ισοπαλία την περασμένη αγωνιστική με αντίπαλο την ομάδα τού Θρασύμβουλου.Σε ένα παιχνίδι το οποία προηγήθηκε 2-0 ο Levadiakos, καί στο τέλος έκατσε στο 2-2 δεχόμενη την ισοφάρηση στο 93΄+ . Aρκετά τα προβλήματα απουσιών στούς φιλοξενούμενους.

Εκπληκτική παράδοση διατηρεί η Doxa Dramas σε παιχνίδια εντός έδρας με αντίπαλό τον Levadiako ο απολογισμός είναι, 7 νίκες γιά την Doxa , 1 ισοπαλία, καί μόλις 1 ήττα !

Θα χαρώ πολύ να ρίξει καμιά ξεγυρησμένη τρειάρα η Doxa Dramas, καί να στείλει τα παληκάρια από την Λεβαδειά πίσω γιά σουβλάκια.

Θα επιλέξω τον άσο της Doxa Dramas σε απόδοση (2.05)



Salamanca - Granada   (1)

Αήττητη παραμένει στο πρωτάθλημα η Salamanca πού μετρά έπειτα από 6 αγωνιστικές, 4 νίκες καί 2 ισοπαλίες.Διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία αυτή την στιγμή, με μόλις 3 γκόλ παθητικό.Πολύ καλύτερη σε σχέση με άλλες χρονιές δείχνει να τα καταφέρνει καλά ως τώρα.Αν καί με 10 παίκτες κατάφερε καί απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Villiareal B την περασμένη αγωνιστική με σκόρ 0-1.

Mε 3 σερί ήητες ξεκίνησε την χρονιά η νεοφώτιστη Granada , η οποία στην συνέχεια βελτιώθηκε καί τώρα μετρά 3 παιχνίδια αήττητη, με 2 νίκες καί 1 ισοπαλία.

Δύσκολο παιχνίδι όπως όλα τα άλλα βέβαια, θα ρισκάρω όμως στην έδρα, την εμπειρία, καί το αήτττητο της Salamanca.

Θα ρισκάρω στον άσο της Salamanca.σε απόδοση (2.10)



Ponferradina - Valladolid   (2)

Xωρίς νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα η Ponferradina πού κατέχει την τελευταία θέση της κατηγορίας, με μόλις 2 βαθμούς.Διαθέτει την χειρότερη επίθεση καί άμυνα της κατηγορίας, με 2 μόλις γκόλ ενεργητικό καί 13 γκόλ παθητικό.Δύσκολη θα είναι η χρονιά για τούς γηπεδούχους πού θα παλέψουν αποκλειστικά για την σωτηρία τους.

Πολύ καλά ξεκίνησε η Valladolid αλλά τώρα τελευταία μας κάνει νερά.Δεν κερδίζει γιά 3 σερί αγώνες με απολογισμό μία ήττα από την Betis καί 2 ισοπαλίες με Elche καί Albacete.

Θεωρώ ανώτερη καί πίο έμπειρη ομάδα την Valladolid σε σχέση με την Ponferradina.Αν παρουσιαστεί όπως πρέπει έχει τα φόντα να κάνει νίκη.

Στις επιλογές μου το διπλό της Valladolid σε απόδοση (2.15)



Avai - Flamengo   (2)

Εδώ πάω κυρίως λόγω ενστίκτου καί νέου προπονητή.Θεωρώ πολύ βαριά την φανέλα της Fla είναι μεγάλη ομάδα καί θέλει νίκες για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Σε πολύ κακή γενική κατάσταση η ομάδα της Avai.Mετά καί την μεσοβδόμαδη ήττα από την Palmeiras μετρά πλέον σε 15 αγώνες, μία μόλις νίκη.Πρόβλημα στο γκόλ καθώς δεν σκοράρει στα 4 από τα τελευταία 5 παιχνίδια

Εχω την εντύπωση, πως είναι το τάιμνκ να κάνει νίκη η ιστορική Fla, να χαρεί καί ο φίλος μού ο Octaviano από την Βραζιλία.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Fla σε απόδοση (2.80)



Tigre - Boca Juniors   (2)

Σαφώς καί είναι σε καλύτερη κατάσταση η Tigre, αλλά η Boca είναι τόσο ανώμαλη ως προς την συμπεριφορά της φέτος, αλλά έχει καί τόσο βαριά φανέλα πού μπορεί να περάσει απο οποιαδήποτε έδρα στον πλανήτη.

Μού αρέσει ο ρόλος τού αουτσάιντερ στην Boca, καί δεν μπορώ να αγνοήσω το διπλό στο (2.70)


Ανακεφαλειώνοντας, σέ σύστημα με ζητούμενα : Doxa Dramas - Salamanca - Valladolid - Flamengo - Boca Juniors.


Aυτά τα ολίγα καί γιά σήμερα, καλά να περνάτε, τα σέβη μού ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: