Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Απρόοπτα για Κούπερ, μέσα ο Χαβίτο

Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του, ενόψει του ματς με τον Ηρακλή, είδε τον Τσεζνάουσκις να παθαίνει θλάση στον τετρακέφαλο και τον Ρονάλντο Γκιάρο διάστρεμμα.
Από την άλλη στην διάθεση του προπονητή του τέθηκε ο Χαβίτο. Ο Αρης ολοκλήρωσε έτσι την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στον Ηρακλή αύριο στο Καυτανζόγλειο.
Ο Τσεζνάουσκις υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο (αύριο θα κάνει υπερηχογράφημα για να εκτιμηθεί ο χρόνος απουσίας), ενώ ο Ρονάλντο Γκιάρο υπέστη διάστρεμμα (στο τέλος της χθεσινής προπόνησης και επιδεινώθηκε σήμερα). Απών ήταν και ο Σέρχιο Κόκε μετά την άδεια που του έδωσε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.
Ο προπονητής του Αρη στην συνέχεια επέλεξε τους 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή. Πιο συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι: Σηφάκης, Χουάνμα, Μίσελ, Οριόλ, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Τόχα, Φατί, Πρίττας, Νάφτι, Κάλβο, Μενδρινός, Χαβίτο, Ρουίζ, Τσέζαρεκ και Λίμα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κόκε, Τσεζνάουσκις, Ρονάλντο, Παπαζαχαρίας, Αραβίδης, Βελλίδης, Κατίδης, Αγτζίδης, Οικονομόπουλος, Μπουγαίδης, Πορτίγια και Καζναφέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: