Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Μίλησε ο «Μεσσι-ας»

Όταν "έσφιξαν" τα πράγματα για την Μπαρτσελόνα, βρέθηκε ξανά ο Λιονέλ Μέσι να «καθαρίσει». Ο Αργεντινός διεθνής μέσος σημείωσε δυο γκολ και βοήθησε τους πρωταθλητές Ισπανίας να επικρατήσουν με 3-1 της Βιγιαρεάλ στο «Καμπ Νου», στο σημαντικότερο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Primera Division και να βρεθούν προσωρινά δυο βαθμούς πάνω από τη Ρεάλ, που έχει ένα αγώνα λιγότερο. Αντίθετα, το «κίτρινο υποβρύχιο» έμεινε πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή και δύσκολα θα διεκδικήσει τον τίτλο στη συνέχεια. 
Οι «μπλαουγκράνα» ήταν ανώτεροι και πήραν δίκαια τη νίκη, αν και σε δυο φάσεις χρειάστηκαν τη βοήθεια της διαιτησίας. Ο Βίγια άνοιξε το σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 22’. Ο Νιλμάρ με καταπληκτική ατομική προσπάθεια και πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε στο 26’. Ο Μέσι συνδυάστηκε άψογα με τον Πέδρο και με εκπληκτικό σκαφτό πλασέ έκανε το 2-1 στο 58’. Στο 76’ ο Πουγιόλ δεν αποβλήθηκε ως τελευταίος παίκτης, ενώ «κλάδεψε» τον Νιλμάρ. Στο 83’ ο Μέσι από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ δέχτηκε την μπαλιά του Πέδρο και με πλασέ έκανε το τελικό 3-1.


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Μάξουελ (85' Αντριάνο), Μπούσκετς, Τσάβι (89' Μαστσεράνο), Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι, Βίγια (73' Κεϊτά)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Άνχελ Λόπεθ, Μαρτσένα, Μουσάτσιο, Καπντεβίλα, Μπόρχα Βαλέρο (78' Μοντέρο), Μπρούνο, Κάνι, Καθόρλα, Ρόσι, Νιλμάρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: