Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Βολές και μηνύσεις από Δέλλα!

Έντονα φορτισμένος παρουσιάστηκε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο Έλληνας αμυντικός ζήτησε συγγνώμη για την ενέργεια να επιστρέψει το μπουκάλι που δέχθηκε στην εξέδρα, ωστόσο χαρακτήρισε «εγκληματία» εκείνον που το εκτόξευσε και δήλωσε αποφασισμένος να υποβάλλει μηνύσεις ώστε να εντοπιστεί.

«Θα κινηθώ νομικά κατά παντός υπευθύνου, ώστε να βρεθεί αυτός που πέταξε το μπουκάλι και να πάει φυλακή. Ζητάω βοήθεια και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του κυκλώματος τηλεόρασης, ώστε να βρεθούν αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα», τόνισε ο Δέλλας.

Αφού διευκρίνισε, δε, πως δεν καταφέρεται εναντίον του ΠΑΟΚ, αλλά εναντίον «των δολοφόνων που πετάνε μπουκάλια», σημείωσε χαρακτηριστικά: «Έχω οικογένεια και για μένα αυτός που πέταξε το μπουκάλι 1,5 λίτρου είναι κοινός εγκληματίας».

Κλείνοντας, εξάλλου -και όταν ρωτήθηκε τι θα κάνει σε περίπτωση που υποβληθεί και στον ίδιο μήνυση γιατί επέστρεψε το μπουκάλι στην εξέδρα- o 35χρονος αμυντικός ήταν ξεκάθαρος:

«Θα τη δεχθώ. Έτσι κι αλλιώς εγώ θα τιμωρηθώ από τη δικαιοσύνη. Δεν νομίζω, όμως, αυτός που πέταξε το μπουκάλι να βγει δημόσια και να ζητήσει συγγνώμη. Αυτή η μήνυση ας είναι η απαρχή για να αλλάξουν κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παίζουμε ποδόσφαιρο και δεν βρισκόμαστε στο Κολοσσαίο, με θηρία και λιοντάρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: