Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

«Ο Γιάχος διέπραξε έγκλημα...»

Την αντίθεση του προς την απόφαση του Θανάση Γιάχου να ξεκινήσει την αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Σωκράτης Κομινάκης, ο οποίος μίλησε και για το ακυρωθέν του Βασίλη Τοροσίδη. Στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 μίλησε ο β' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κομινάκης, ο οποίος τόνισε πως το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» απέναντι στον Εργοτέλη δεν έπρεπε να ξεκινήσει... ποτέ:

«Ήταν έγκλημα που ξεκίνησε αυτό το παιχνίδι. Ρωτήσαμε τον διαιτητή γιατί το έκανε και μας είπε ότι πριν από την σέντρα υπήρχε πρόβλημα μόνο σε 2-3 σημεία του γηπέδου, αλλά λόγω βροχής η κατάσταση χειροτέρεψε και υπήρχε κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών», είπε αρχικά ο β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην συνέχεια τόνισε σχετικά με το ακυρωθέν τέρμα των Πειραιωτών:

«Πετύχαμε ένα κανονικό γκολ, το οποίο κακώς ακυρώθηκε αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε στο ημίχρονο που έμεινε από την αρχή για να πάρουμε τη νίκη. Κι επειδή τα κρούσματα με λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις είναι συνεχόμενα, το πρόβλημα είναι γενικότερο και θα πρέπει να απασχολήσει όλες τις ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: