Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Γεράνης: «Όλοι μας σε εγρήγορση»

Ο γνωστός Ηρακλειδέας πρώην δήμαρχος Χορτιάτη και νυν πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου στο νεοσύστατο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, Μιχάλης Γεράνης, τοποθετήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» σχετικά με τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν αναφορικά με την επίτευξη του στόχου του Ηρακλή, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία, την οποία κέρδισε εντός του αγωνιστικού χώρου.
«Καθημερινά γίνονται συζητήσεις μεταξύ όλων. Μια μεγάλη παρέα αναλάβαμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο της ανατροπής της αδικίας εις βάρος του Ηρακλή. Γνωρίζω αρκετά πράγματα, αλλά αρκετά θα συζητήσουμε σήμερα που θα συγκεντρωθεί η επιτροπή σωτηρίας, ενώ συζητάμε νέα πράγματα κάθε μέρα.
Προσωπικά η πρόταση που έκανα και είχε απήχηση σε όλους τους Ηρακλειδείς είναι να είναι μπροστά ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ούτως ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη αισιοδοξία για να επιτευχθεί ο στόχος. Καλούμε όλους τους Ηρακλειδείς να βρίσκονται σε εγρήγορση, άσχετα με το αν οι κινήσεις έπρεπε να γίνουν πιο νωρίς.
Δεν πρέπει όμως να αναλωθούμε στο τι έγινε και τι δεν έγινε, αλλά πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να προχωρήσουμε. Ο στόχος είναι ένας. Ο Ηρακλής να παίξει στη μεγάλη κατηγορία, εκεί δηλαδή που του αξίζει, εκεί όπου που κέρδισε το δικαίωμα να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο. Χρειάζονται σοβαρές αποφάσεις και σοβαρές κινήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: