Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Παροτρύνσεις Χάβου σε Μουσλίμοβιτς!!

Τετ ατ τετ με τον Μουσλίμοβιτς είχε ο Μάκης Χάβος πριν από την σημερινή απογευματινή προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ, θέλοντας μεγαλύτερη βοήθεια από τον Βόσνιο επιθετικό.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μουσλίμοβιτς στην φετινή σεζόν είναι μακριά από τον καλό του εαυτό και το κυριότερο η συγκομιδή των τερμάτων που σημείωσε πολύ μικρότερη σε σχέση με πέρσι.

Σαφώς ο Μάκης Χάβος θέλει να πάρει περισσότερα πράγματα από τον Μουσλίμοβιτς και δεν αποκλείεται να τον μίλησε ώστε να του εμπιστευτεί μια θέση στην ενδεκάδα για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Συγχαρητήρια στους παίκτες

Ο προπονητής του Δικεφάλου πριν την προπόνηση μίλησε στους παίκτες και τους μετέφερε τα συγχαρητήρια του, στην προσπάθεια που έκαναν ώστε να πάρουν την νίκη στον Βόλο. Χαρακτηριστικά τόνισε :

«Συγχαρητήρια για τη νίκη και την προσπάθεια. Πρέπει να πω, ότι κάναμε και κάποια λάθη που δεν αποφύγαμε σε σχέση και με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να προσέξουμε. Είπαμε, ότι θα βγούμε πρώτοι και να είστε σίγουροι να το πιστέψετε, ότι θα τα καταφέρουμε. Ο ΠΑΟΚ θα βγει πρώτος στα πλέι οφ

Δεν υπάρχουν σχόλια: