Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Λεοντιάδης: «Μεγάλο προβάδισμα ο ΠΑΟΚ»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Μιχάλης Λεοντιάδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και έχρισε το «Δικέφαλο του Βορρά» ως το απόλυτο φαβορί για την έξοδο στο Champions League.
«Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην έπαιξε καλά, αλλά κατάφερε να πάρει ένα πολύ σπουδαίο διπλό, το οποίο αναμφισβήτητα δίνει σημαντικό προβάδισμα. Το Champions League πλέον βρίσκεται στα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το χθεσινό, αλλά όπως και να ‘χει όλα έχουν την ιδιαιτερότητα τους.
Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να πάει για δύο αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς και με την ισοπαλία έχει το μεγάλο προβάδισμα, αρκεί φυσικά στο επόμενο παιχνίδι να κερδίσει στην Τούμπα την ΑΕΚ.
Δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα που θα λείψει ο Τσιρίλο, γιατί θεωρώ πως και ο Μαλεζάς μπορεί κάλλιστα να παίξει σε εκείνη τη θέση και να βοηθήσει σημαντικά. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες σε κάθε παιχνίδι, με κάθε επιθετικό που πρέπει να αντιμετωπιστεί, γι’ αυτό πιστεύω εγώ πως έπαιζε κάθε φορά ο Τσιρίλο.
Αν ο ΠΑΟΚ κάνει ισοπαλία την Κυριακή και μετά κερδίσει την ΑΕΚ στην Τούμπα, έχει τεράστιο προβάδισμα για την έξοδο στο Champions League. Ούτε ο Παναθηναϊκός έχει ομάδα, αν ο ΠΑΟΚ παίξει όπως στο πρώτο παιχνίδι, δεν έχει κανέναν αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: