Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Στο μυαλό του …Σούμποτιτς χωρίς Σλούκα!!

Το βασικό πλάνο του Λευτέρη Σούμποτιτς για τις επερχόμενες μάχες με τον Ολυμπιακό αφορά στην άμυνα, καθώς γνωρίζει ότι σε …ανοιχτό γήπεδο και με επίκεντρο την επίθεση ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα. Ο τεχνικός των «κιτρίνων» είχε στο μυαλό του σαφέστατα να πιέσει ψηλά τους περιφερειακούς του αντιπάλου, προκειμένου να κόψει ένα βασικό …όπλο του, αλλά σε αυτό το πλάνο θα στερηθεί έναν από τους βασικούς του παίκτες.
Τον Κώστα Σλούκα ο οποίος ουσιαστικά είναι εκτός της προετοιμασίας για την ημιτελική σειρά των πλέι-οφ μιας και δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω της συμφωνίας των δύο ομάδων (ο παίκτης είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό). Προκειμένου να καλύψει το κενό του, ο Λευτέρης Σούμποτιτς αναμένεται να αναβαθμίσει τους Δημήτρη Βεργίνη και Φάνη Κουμπούρα, ώστε να έχει ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, με τον πρώτο να είναι αρκετά ταλαντούχος παίκτης που μπορεί να σκοράρει, ενώ ο δεύτερος μπορεί να περιορίσει κάποιον επικίνδυνο περιφερειακό.
Ο Λευτέρης Σούμποτιτς επίσης καθημερινά δουλεύει με τους Τσαϊρέλη, Ταπούτο, προκειμένου να τους βάλει ακόμα περισσότερο στην αμυντική λογική, ενώ προσπαθεί να ανεβάσει το επίπεδο προσαρμογής των Κινγκ και Κασίροφ. Ο Αμερικανός έδειξε καλά στοιχεία κόντρα στο Μαρούσι, αλλά ο Ρώσος δεν έχει καταφέρει να μπει στο κλίμα και δεν έχει βοηθήσει όσο θα περίμενε ο τεχνικός του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: