Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Είναι, δεν είναι, καμία σημασία!!

Τα όρια της γραφικότητας ξεπερνούν κόκκινοι και πράσινοι, αφού πλέον τσακώνονται και για ΜΗ αμφισβητούμενες φάσεις.

Είναι, δεν είναι, καμία σημασία!
Ήταν πέναλτι του Λέτο στη Νέα Σμύρνη; Εξόφθαλμο. Ήταν πέναλτι του Μόνχε στην Κατερίνη; Ε, ήταν κι αυτό, τι να κάνουμε; Γιατί, λοιπόν, κουράζετε τον κόσμο με ένα κάρο αστειότητες;
Έχει παραγίνει το κακό με τα δύο αιώνια στρατόπεδα του ποδοσφαίρου μας. Είτε πρόκειται για επίσημες τοποθετήσεις, είτε για κύκλους, είτε ταγμένες εφημερίδες και ιστοσελίδες, είτε για Τσάκες και Σάββες, το θέμα είναι ότι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Εδώ, έχουμε καταντήσει να βλέπουμε αγώνες και, αντί για την μπάλα, να προσέχουμε τον διαιτητή. Να μετράμε τα φάουλ, τις κίτρινες, τα οφσάιντ και τα αράουτ!
Ξέφυγε εντελώς η κατάσταση τελευταία και πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο να παρακαλάμε να μην σφυριχτεί πέναλτι στους αγώνες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Είναι, δεν είναι, δεν έχει σημασία γι’ αυτούς και τα παπαγαλάκια τους. Και όπλο να βγάλει αμυντικός σε ερυθρόλευκο ή πράσινο επιτιθέμενο, η αντίθετη πλευρά θα βρει κάτι να πει.
Ότι π.χ. τον πήρε ξώφαλτσα ο πυροβολισμός, ότι δεν έβγαλε πολύ αίμα κλπ. Εδώ δεν διαμαρτύρεται καμία από τις μικρότερες και οπωσδήποτε πιο αδικημένες ομάδες, αφού όλοι παρακολουθούν με… χασμουρητά τον γραφικό πόλεμο Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: