Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

"Έψαχνα καιρό αυτό το γκολ"

Ο Καρίμ Σολτάνι άνοιξε λογαριασμό στην Κομοτηνή, καθώς ο Αλγερινός πέτυχε το πρώτο του επίσημο γκολ με τον Αρη και είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος μετά τη νίκη πρόκριση της ομάδας του.

"Έψαχνα καιρό αυτό το γκολ"
«Ηταν κομβικό το χρονικό σημείο του γκολ που πέτυχα. Εκείνη τη στιγμή η ομάδα ένιωσε καλύτερα, απέκτησε εμπιστοσύνη και είδατε ότι πήρε τα ηνία του αγώνα. Συνεπώς, το χρονικό σημείο του γκολ ήταν καθοριστικό. Προσωπικά έψαχνα πολύ καιρό αυτό το γκολ.
Αρχικά είχα την τιμωρία, μετά είχα τον τραυματισμό, έχασαν πολλά παιχνίδια γεγονός που κόστισε και στον αγωνιστικό ρυθμό μου. Πλέον επέστρεψα κι ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα ακόμη περισσότερο», είπε αρχικά.
Ο Γαλλοαλγερινός εισέπραξε και τα συγχαρητήρια του Πρόμπιερζ μετά το παιχνίδι και αναφέρθηκε στην ομάδα. «Νίκες σαν κι αυτή μπορούν να βοηθήσουν ώστε να αποκτήσουμε καλύτερο πνεύμα σαν ομάδα. Μας λείπει ένα σερί αποτελεσμάτων που θα μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα. Πλέον στρέφουμε τη προσοχή μας στο πρωτάθλημα, γιατί είναι αναγκαίο να πετύχουμε διαδοχικές νίκες», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: