Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Όταν βρυχώνται όλοι τρέχουν να κρυφτούν…!

Όταν βρυχώνται όλοι τρέχουν να κρυφτούν…
Δεν αντιμετώπισε τα προβλήματα που περίμενε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κόντρα στη Μαρίτιμο. Τα «λιοντάρια» επικράτησαν με 3-0 της αντιπάλου τους στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Πορτογαλίας και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του θεσμού, όπου φαίνονται το πρώτο φαβορί για να τον κατακτήσουν, ελλείψει των Μπενφίκα και Πόρτο. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι θα αρκεστούν στην προσπάθεια να βγουν στην Ευρώπη, μέσω της Superliga.

Οι κυπελλούχοι Ευρώπης του 1964 μπήκαν από την αρχή δυνατά και δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης, σκοράροντας με τον Καρίγιο στο 48’, Φαν Φολσβίνκελ στο 61’ και Ινσούα στο 83’, ενώ εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο και την αποβολή του Ιγκόρ στο 55’.

«Θύμα» έκπληξης έπεσε η Ολιανένσε, που έχασε με 2-1 στην έδρα της Ολιβεϊρένσε της δεύτερης κατηγορίας και έμεινε εκτός συνέχειας, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλό στη διοργάνωση. Ο Κάουε κατάφερε να δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 11’, όμως οι Κλεμέντε στο 25΄και Λίμα στο 45’ +2’ «γύρισαν» την αναμέτρηση.


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίτσιο, Ινσούα, Ονιέγου, Ζοάο Περέιρα, Πόλγκα, Αντρέ Μάρτινς (69' Περεϊρίνια), Σάαρς, Καρίκο (20' Αντρέ Σάντος), Καπέλ, Φαν Φολσβίνκελ, Καρρίγιο (85' Σαντιάγκο Αρίας)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: