Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Ικανοποιημένος αλλά και προβληματισμένος ο "Ντούντα"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού στη Νανσί, αλλά από την άλλη δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τους τραυματισμούς στην ομάδα.

Ικανοποιημένος αλλά και προβληματισμένος ο "Ντούντα"
«Στην Ευρωλίγκα όλοι θέλουν να νικήσουν. Η ομάδα μου ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί σε αυτό το ματς, γιατί ήμασταν χωρίς τον Σπανούλη και τον Παπαδόπουλο, στους οποίους βασίζουμε το παιχνίδι μας», είπε αρχικά και συνέχισε. «Προσαρμοστήκαμε πολύ δύσκολα στο ρυθμό του αγώνα και είναι χαρακτηριστικό ότι στην πρώτη περίοδο δεχθήκαμε 27 πόντους.
Νομίζω, όμως, ότι αξίζαμε τη νίκη και είναι σημαντικό γι’ αυτή την νεαρή ομάδα που πέτυχε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη. Επίσης χάσαμε τους πλέι-μέικερ μας τον Μάντζαρη και τον Λούκας με τραυματισμούς».
Ο Σέρβος τεχνικός εξέφρασε την ευχαρίστηση για την κατάληψη της δεύτερης θέσης και την συμβολή των νεαρών παικτών της ομάδας.
«Το γκρουπ είναι δύσκολο, η Νανσί έπαιξε σπουδαία μέχρι που έπαιζε ο Μπατούμ. Οι νεαροί παίκτες μου πάλεψαν. Ήθελαν πολύ το ματς. Ο Μάντζαρης στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν πολύ καλός στην άμυνα σταμάτησε τον Σούλερ, ήταν πολύ καλός στην οργάνωση και είμαι πολύ λυπημένος για τον τραυματισμό του. Είμαι ευχαριστημένος με τους νεαρούς παίκτες μου, καθώς δεν είναι εύκολο να παίζουμε με σκληρούς παίκτες σαν τον Αμαγκού και τον Λίνεχαν».
Από τον «Ντούντα», όταν ζητήθηκε να τοποθετηθεί για το ενδεχόμενο ενίσχυσης είπε «Πρώτα πρέπει να μιλήσω με τους γιατρούς έχουμε 3 τραυματίες στην θέση 1 (Μάντζαρη, Λούκας, Σπανούλη) και τον Παπαδόπουλο. Θα δούμε τι θα μας πουν».
Όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τον Μάρκο Γιάριτς, απάντησε. «Δεν μπορούμε τώρα να μιλάμε για φήμες»

Δεν υπάρχουν σχόλια: