Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Η συμβουλή ζωής μιας 10χρονης στον Κόμπι!! (video)

Λίγο πριν γίνει σταρ του ΝΒΑ, ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν σε δίλημμα μεταξύ του να γίνει επαγγελματίας ή να πάει πρώτα στο κολέγιο. Και ζήτησε τη συμβουλή ενός δεκάχρονου κοριτσιού.

Η συμβουλή ζωής μιας 10χρονης στον Κόμπι (video)

Εκείνη, δέκα χρονών τότε, ταξίδευε με τη μητέρα της με τρένο. Ήταν φίλαθλος των Νικς, αλλά έχοντας αποκοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ δεν είχε δει το αποτέλεσμα στον αγώνα της ομάδας της. Όταν είδε στο τρένο δύο άνδρες να διαβάζουν εφημερίδα, πήρε το θάρρος να πάει κοντά τους και να τους ζητήσει τα αθλητικά νέα. Ένας εξ αυτών ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ, που μόλις είχε τελειώσει το σχολείο και ήταν διχασμένος ανάμεσα στο να πάει σε κολέγιο ή να κάνει αμέσως το άλμα για το ΝΒΑ. Ο έφηβος τότε άσος ζήτησε τη γνώμη του κοριτσιού. Εκείνη τον συμβούλευσε να σπουδάσει, προκειμένου να έχει μια εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν έκανε καριέρα στο μπάσκετ. Ευτυχώς, ο Κόμπι δεν την άκουσε.

Δείτε την ιστορία της Έιμι και το «κειμήλιο» που έχει από αυτή:

What if you were there to help a young Kobe Bryant make one of the most important decisions of his life?Amy was 10 when her path crossed Kobe's right as he was deciding between college and the NBA.-------------------Watch more SB Nation videos on YouTube: http://bit.ly/SBNationYouTube
Posted by SB Nation on Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: