Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Συνάντησε Παυλόπουλο το προεδρείο του ΣΕΓΑΣ!


Συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο είχαν την Τρίτη ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος και ο γ.γ της ελληνικής ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού, Βασίλης Σεβαστής.

Συνάντησε Παυλόπουλο το προεδρείο του ΣΕΓΑΣ
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και, στη διάρκεια αυτής, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για την πορεία του ελληνικού στίβου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αθλητές και προπονητές, αλλά και για το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομοσπονδίας για την καλοκαιρινή σεζόν που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μάλιστα, ο κ. Παυλόπουλος εξέφρασε την επιθυμία να παρακολουθήσει από κοντά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, 25-26 Ιουλίου.

Ο πρώτος πολίτης της χώρας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον να μάθει για την πορεία των κορυφαίων Ελλήνων πρωταθλητών που θα διεκδικήσουν μετάλλια στις μεγάλες διοργανώσεις.

Ιδιαίτερης σημασίας ήταν η απόφασή του να δώσει την αιγίδα της Δημοκρατίας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ενώ άκουσε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τα στοιχεία που του παρέθεσαν οι δύο ηγέτες του ΣΕΓΑΣ για το πρόγραμμα «Kids Athletics» στα ελληνικά σχολεία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: