Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

Θέλει τη νίκη στο Ηράκλειο η Κυριακοπούλου!


Στη Νέα Υόρκη έζησε μεγάλες στιγμές η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία ισοφάρισε το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ.

Θέλει τη νίκη στο Ηράκλειο η Κυριακοπούλου
Πλέον, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων του Ηρακλείου το ερχόμενο σαββατοκύριακο, η κορυφαία επικοντίστρια στη χώρα θα διεκδικήσει τη νίκη, ώστε να δώσει βαθμούς στην Εθνική ομάδα στην προσπάθεια επανόδου της στη Σούπερ Λίγκα.

«Θα πάω συντηρητικά. Αν κρίνω πως πρέπει να ξεκινήσω από χαμηλά, θα το κάνω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κατακτήσω την πρώτη θέση. Αν χρειαστεί να "κυνηγήσω" μεγάλη επίδοση, φυσικά και θα το κάνω. Θα είναι υπέροχο για μένα να αγωνιστώ μπροστά στο ελληνικό κοινό, να χαρίσω πολύτιμους βαθμούς στη χώρα μου και να σημειώσω μια σπουδαία επίδοση», τόνισε αρχικά η Κυριακοπούλου και συμπλήρωσε πως:

«Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο. Ελπίζω το Παγκρήτιο να γεμίσει και εμείς να το χαρούμε ακόμη περισσότερο».

Η Κυριακοπούλου στη Νέα Υόρκη έκανε πολύ καλό αγώνα, αλλά πήρε τη δεύτερη θέση. «Ο αέρας ήταν πολύ δυνατός και μας ταλαιπώρησε αρκετά. Αυτός ήταν και ο λόγος που δυσκολεύτηκα στο 4.54. Με τη Μούρερ κάναμε πολύ καλό αγώνα και το χαρήκαμε. Ωθούσε η μία την άλλη να ανέβει υψηλότερα.

Γενικά, έχουμε φιλική σχέση και περνάμε χρόνο παρέα στους αγώνες. Οπότε, στον αγωνιστικό χώρο έχει ενδιαφέρον», είπε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: