Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Μακ: «Γιατί να φύγω από τον ΠΑΟΚ;»


Με τον ΠΑΟΚ είναι συνυφασμένο το μέλλον του Ρόμπερτ Μακ όπως δήλωσε ο ίδιος, διαψεύδοντας οποιοδήποτε σενάριο σχετικά με το μέλλον του.

Μακ: «Γιατί να φύγω από τον ΠΑΟΚ;»

Ο 24χρονος εξτρέμ ανέφερε ότι δεν μετανιώνει στιγμή που μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη καθώς βρήκε τα αγωνιστικά λεπτά που έψαχνε ως βασικό μέλος της ομάδας ενώ πρόσθεσε ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα, αφού δεν έχει κανένα λόγο να αποχωρήσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρόμπερτ Μακ:

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Η μεταγραφή μου στην Ελλάδα, είναι κάτι που δεν μετανιώνω με τίποτα, είμαι χαρούμενος που έπαιξα σε αρκετά παιχνίδια. Στην Νυρεμβέργη δεν ήταν έτσι. Ένοιωσα την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και έτσι έκανα αρκετές καλές εμφανίσεις».

Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League: «Στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερματίσαμε τρίτοι, κάτι που μας εξασφάλιζε την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Στην Ελλάδα, ωστόσο, πρέπει να παίξουμε και play offs, στα οποία δεν τα καταφέραμε. Σε ένα μίνι πρωτάθλημα τεσσάρων ομάδων τερματίσαμε τελευταίοι. Τώρα πρέπει να περάσουμε δυο προκριματικούς γύρους για να παίξουμε στους ομίλους του Europa League».

Για το μέλλον του: «Στον ΠΑΟΚ, έχω συμβόλαιο και μετά τις διακοπές ξεκινά η καλοκαιρινή προετοιμασία. Δεν έχω κανένα λόγο να αλλάξω ομάδα, μου αρέσει στον ΠΑΟΚ και θέλω να παραμείνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: