Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

«Παίζεται» του Μπρέμερ!

Αμφίβολος για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς με τον Άρη παραμένει ο Τζέι Αρ Μπρέμερ του ΠΑΟΚ. Τι δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος για το… match ball τρίτης θέσης που έχει ο «Δικέφαλος του βορρά».

«Παίζεται» του Μπρέμερ
Δύσκολα να μπορέσει να αγωνιστεί την Τετάρτη απέναντι στον Άρη (στο τέταρτο ματς της σειράς) ο Τζέι Αρ Μπρέμερ. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από ελαφρά διάταση στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού του και ούτε σήμερα προπονήθηκε.

Το υπερηχογράφημα στο οποίο υποβλήθηκε ήταν «καθαρό», ωστόσο δεδομένου πως έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, ενδεχομένως να προφυλαχθεί. Θα είναι στην αποστολή και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του Σούλη Μαρκόπουλου το αν και πόσο θα χρησιμοποιήσει τον παίκτη, την ώρα που ο Δικέφαλος του βορρά χρειάζεται ακόμα μια νίκη για να βγει τρίτος και να παίξει στο Eurocup.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι, λοιπόν τόνισε: «Είναι ένα ακόμη παιχνίδι με τον Άρη, που είναι πολύ σκληρός αντίπαλος, ειδικά μέσα στο γήπεδό του και με οποιεσδήποτε συνθήκες. Και σε αυτό το παιχνίδι θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο η διάρκεια, αλλά και οι δυνάμεις που θα δείξουμε στην πορεία του αγώνα, όπως επίσης και η ενέργεια που θα βγάλουμε στο γήπεδο. Και η ομάδα που θα έχει αυτά τα στοιχεία και τα βγάλει στο γήπεδο θα είναι αυτή που θα κερδίσει. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, αλλά όπως γίνεται συνήθως, αυτό το οποίο περιμένουμε είναι ένα κλειστό παιχνίδι και όχι με το υψηλό σκορ που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι στο γήπεδο του Άρη. Όλα ξεκινούν από την άμυνα, αυτό είναι το σημείο κλειδί και για την δική μας ομάδας και θα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, να έχουμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα και από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα θα έρθουν».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: